Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 18:17

Με πολλά νέα πρόσωπα και τολμηρό μοντέλο διοίκησης

Πολλές οι ανακατατάξεις στην Διοίκηση του Πανναξιακού, η οποία πλέον με πλήρης ανανεωμένο σχήμα κάνει αισιόδοξα όνειρα για το αύριο. Πολλές οι ανακατατάξεις στην Διοίκηση του Πανναξιακού, η οποία πλέον με πλήρης ανανεωμένο σχήμα κάνει αισιόδοξα όνειρα για το αύριο.

Έπειτα από 3 συνεχόμενες Γενικές Συνελεύσεις και μετά από αρκετό καιρό εσωτερικών διαβουλεύσεων ο Πανναξιακός έκανε το βήμα που χρειαζόταν για να εναρμονιστεί πλήρως με τα νέα γι αυτόν δεδομένα.

Χωρίς πρόεδρο

Έτσι με ανακοίνωση του σωματείου έγινε γνωστή η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, που πλέον φεύγει από την λογική μίας «ατομικοκεντρικής» διοίκησης, υιοθετώντας ένα μοντέλο που θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την ομαδικότητα, και τον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων σε όλα τα μέλη της διοίκησης.

Μάλιστα όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση ο τίτλος του Προέδρου θα αποδοθεί σε ένα μέλος της διοίκησης με μοναδικό σκοπό την επίσημη υπογραφή που θα πρέπει να υπάρχει απαραίτητα στα δημόσια έγγραφα.

Επιτροπές

Οι φωνές που υπήρξαν στην Γενική Συνέλευση για διαχωρισμό των ποδοσφαιρικού και στιβικού τμήματος φαίνεται πως απασχόλησαν ιδιαίτερα το σκεπτικό των διοικούντων, καθώς αποφάσισαν να διαχωρίσουν της αρμοδιότητες μέσω 2 επιτροπών. Έτσι πλέον ο Πανναξιακός θα διοικείται από δύο αυτόνομες Επιτροπές (Επιτροπή Ποδοσφαιρικού Τμήματος & Επιτροπή Τμήματος Στίβου) που θα μπορούν να αποφασίζουν ευέλικτα και αποτελεσματικά. Η Επιτροπή του ποδοσφαίρου θα έχει ως επικεφαλή τον Μιχάλη Αγγελή, ενώ αυτή του Στίβου τον Πλάτωνα Τομπά.

Βαρύτητα

Πλέον οι άξονες που θα κινηθεί ο Πανναξιακός είναι ξεκάθαρος, καθώς στο σωματείο έχει περάσει και έχει καλλιεργηθεί το μήνυμα του εκσυγχρονισμού, που θα συνοδεύεται σε ανάπτυξη μέσω του τμήματος Μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων που αναλαμβάνει αποκλειστικά ο επιτυχημένος με πανελλαδική αναγνώριση διαφημιστής Δημήτρης Καρούσης. Ειδικό βάρος πέφτει πλέον και στις ακαδημίες του συλλόγου, όπου οι Γιάννης Ζαφείρης και Γιάννης Παραβατός θα συνεχίσουν να προσφέρουν, ενώ θα προσληφθούν δύο επιπλέον διπλωματούχοι προπονητές.

Αλλαγές

Σημαντικές αλλαγές όμως θα υπάρξουν και στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση, καθώς μετά τις παραιτήσεις 6 μελών, η διοίκηση εμπλουτίζεται με 9 νέα μέλη, που αναμένεται να δώσουν φρεσκάδα και νέες ιδέες στο νέο εγχείρημα. Σημαντική θεωρείται η επιστροφή του Νίκου Κατσάνη και η προσθήκη του πρώην προέδρου του Πανναξιακού ΑΟΝ Μανώλη Βαθρακοκοίλη, όπως και αυτές του Σπύρου Παπαδόπουλου, Στάθη Τσακωνιάτη και Φουτάκογλου Στράτου, οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία σε διοικητικά θέματα.

Η ανακοίνωση

NEO DS 2014

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares