Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 20:49

Πούλος ο επικρατέστερος… ανακοινώνει κόουτς η Θύελλα

Ένα βήμα πριν την ανακοίνωση αυτού που θα ηγηθεί της τεχνικής της ηγεσίας βρίσκεται η Θύελλα Καμαρίου, καθώς απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες ώστε να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο επόμενος που θα ηγηθεί τεχνικά στην ομάδα του Καμαρίου.

Η ομάδα της Σαντορίνης έχει επιδοθεί σε έναν κύκλο διαπραγματεύσεων με προπονητές που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό του Αντώνη Καντζέλη, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση, χωρίς να υπάρχουν βεβιασμένες κινήσεις ή αποφάσεις.

Επικρατέστερο όνομα και αυτό που ακούγεται περισσότερο είναι αυτό του πρώην προπονητή του ΑΟ Σύρου και του Αίαντα Μάκη Πούλου, ο οποίος διαθέτει μακράν πείρα στα γήπεδα των Κυκλάδων και έχει όλα τα εχέγγυα που χρειάζεται για να συμπορευτεί με τη νέα διοίκηση της Θύελλας και την ανανέωση που θα επιχειρήσει στην ομάδα σε όλους τους τομείς.

Από εκεί και πέρα οι διοίκηση της Θύελλας δεν φαίνεται να έχει επαναπαυθεί, καθώς έχει πραγματοποιήσει επαφές με προπονητές που την ενδιαφέρουν. Σε κάθε περίπτωση αυτό που ακούγεται από την διοίκηση είναι ότι το θέμα προπονητή θα κλείσει άμεσα, ώστε να δρομολογηθούν οι περαιτέρω εξελίξεις.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares