Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 23:44

18 Αυγούστου η 1η με Γκάτζιο Γεν. Αρχηγό

Όπως είχε τονίσει με ανακοίνωση του πρωταθλητής Κυκλάδων Αίαντας θα ήταν εκείνος που θα αποφασίσει για το μέλλον του και όντως έτσι έγινε τελικά.

Στροφή

Και ποια ήταν η απόφαση του; Χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα μέχρι σήμερα από την ομάδα της Σύρου, η παραχώρηση πολλών βασικών και δη «μεγάλων» σε ηλικία παικτών δείχνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να βαδίσουν σε ένα διαφορετικό μοντέλο που θα έχει ως κύριο άξονα την ανάδειξη των γηγενών ποδοσφαιριστών που έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της ομάδας. Άλλωστε η συνταγή φαίνεται να πετυχαίνει με τις περιπτώσεις των Φουάση και Σταφυλλά που πήραν μεταγραφές σε ομάδες κ17 της superleague, να δείχνουν από μόνες τους τον ενδεδειγμένο δρόμο για τον Αίαντα.

GATZIOSΓκάτζιος

Το ερώτημα είναι λοιπόν τώρα πιο θα είναι το νέο μοντέλο σε μία ομάδα που έχει χάσει σχεδόν όλη την βασική ενδεκάδα του περσινού της κορμού. Η αρχή έγινε με την ανάθεση της θέσης του Γενικού Αρχηγού στον Φώτη Γκάτζιο, ο οποίος μετά από χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ομάδα του Αστέρα Σύρου καλείται να αναλάβει την νευραλγική αυτή θέση και μάλιστα όταν ο Αίαντας βρίσκεται σε σημείο ανασύνταξης στόχων και μελλοντικών σχεδίων. Πάντως ο παράγοντας έχει τα εχέγγυα και την πείρα για να βγάλει εις πέρας το δύσκολο έργο, πράγμα που μένει να δούμε και στην πράξη.

Προετοιμασία

Σε κάθε περίπτωση οι ιθύνοντες του Αίαντα πρέπει να κοιτάξουν και τη νέα χρονιά και παρόλο που οι μεταγραφικές εξελίξεις θα συνεχίσουν να τρέχουν, η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει κανονικά στις 18 Αυγούστου.

Να θυμίσουμε ότι οι: Σαγκινέτος, Μπαλόπιτας, Μουράι και Συριανός έχουν πάρει ήδη μεταγραφή στον ΑΟ Σύρου, ενώ οι: Κάρολος Ρούσσος και Βαλάντης Αναγνωστόπουλος επιθυμούν να συνεχίσουν στον ΑΟ Πάγου, πράγμα που είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί, ενώ οι Κώτσης (Αιγάλεω), Σένκα (ΑΟ Πάρου), Σταφυλλάς (κ17 Πανθρακικού) και Φουάσης (κ17 Ολυμπιακού) ήδη απέχουν πάρει μεταγραφές εκτός Σύρου.

Οι προσθήκες που μετρά μέχρι τώρα ο Αίαντας είναι μόλις 3. Οι: Φωτεινιάς και Βαβουράκης που πέρυσι άνηκαν στο δυναμικό του ΑΟ Σύρου άλλαξαν στρατόπεδο, ενώ μετά από μεγάλη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους επιστρέφει σε αυτούς και ο πρώην επιθετικός του Αστέρα Πασχάλης Ψωμάς, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε: Άνω Σύρο, Αστέρα Κορθίου και ΑΟ Πάγου.

Οι περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας θα ανακοινωθούν στο άμεσα προσεχές διάστημα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares