Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 01:38

«Κόκκινος» ο Ξένος, έτοιμος για την υπέρβαση

Πέρυσι ο Σπύρος Ξένος αποτέλεσε μια μεγάλη κίνηση για την διοίκηση του Πάγου, η οποία αν και είχε πολλούς διεκδικητές για την απόκτηση του, στο τέλος έδειξε πως έχει κερδίσει με το σπαθί της τον σεβασμό όλων και απέσπασε το πολύτιμο ναι του χαρισματικού μέσου.

Όμως αυτή η συνεργασία δεν θα μείνει μόνο στην περσινή μισή σεζόν που αγωνίστηκε ο παίκτης με την φανέλα της συριανής ομάδας, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, ανανεώνοντας τη για έναν ακόμη χρόνο την επιτυχημένη πορεία τους.

Για τον Σπύρο Ξένο συστάσεις δεν χρειάζονται, καθώς η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα των Κυκλάδων τον κατατάσσουν μέσα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές και έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες.

Οικογένεια

Όμως «μαγεμένοι» από αυτήν την συνεργασία δεν είναι μόνο οι παράγοντες του Πάγου, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης, αφού παρόλο το λίγο διάστημα που έζησε στην ομάδα, δέθηκε μαζί της, διαπιστώνοντας το μυστικό του Πάγου που δεν είναι άλλο από την λειτουργία της ομάδας σαν μία καλή οικογένεια, πράγμα που τόνισε και στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στο S.C. αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πάγο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον Πάγο. Ήθελα πολύ να παραμείνω στην ομάδα, καθώς πέρυσι όλα ήταν πάρα πολύ καλά εδώ και το βασικό ήταν πως λειτουργούσαμε σαν οικογένεια, έχοντας ένα πολύ καλό κλίμα και μία άριστη διοίκηση που φρόντιζε σε όλα. Όπως καταλαβαίνεται δεν θα μπορούσα να αρνηθώ σε μία ενδεχόμενη πρόταση για συνεργασία».

Ο Σπύρος Ξένος μας αποκάλυψε ότι κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι μόνιμος κάτοικος Σύρου, ενώ σε ερώτηση μας αν νιώθει ότι η ομάδα του πέρυσι δεν πήρε κάτι που δικαιούταν είπε: «Ναι σίγουρα δεν μας άξιζε να μην περάσουμε στα μπαράζ… θέλω όλοι μαζί να παλέψουμε φέτος για το καλύτερο γιατί νομίζω ότι έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που από συγκυρίες δεν πήρε αυτό που της άξιζε. Χρειαζόμαστε περισσότερο αυτοπεποίθηση και να πιστέψουμε το βήμα παραπάνω. Άλλωστε όπως σας είπα όλα λειτουργούν τέλεια μέσα στην ομάδα».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares