Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014 02:03

Το βάρος στην οργάνωση και τις ακαδημίες

Με πολλούς παίκτες από το περσυνό ρόστερ και την προσθήκη παικτών από τις ακαδημίες ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του ο ΑΟ Μυκόνου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά ο ΑΟ Μυκόνου στην μετά Γ΄Εθνικής εποχή δεν θα κινηθεί με στόχο τον πρωταθλητισμό, αλλά θα επικεντρωθεί στην σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, με το βάρος να πέφτει περισσότερο στις ακαδημίες και τις υποδομές του σωματείου.

Προπονητής στο νέο εγχείρημα θα είναι και πάλι ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης, ενώ σημαντική θεωρείται και η προσθήκη του Πέτρου Γιαβρούτα που θα αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού.

Όσο για τα μεταγραφικά του ΑΟ Μυκόνου υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που απασχολούν την διοίκηση και τον προπονητή, ενώ παίκτες της ομάδας θεωρούνται ο Τόσκα και ο Νάζος, που μεταγράφηκαν από την Άνω Μερά.

Με ανακοίνωση του ο ΑΟ Μυκόνου κάνει γνωστή την ημερομηνία και την ώρα της έναρξης της προετοιμασίας, ενώ παράλληλα ανακοινώνει και τα άτομα που θα απαρτίζουν την διοίκηση, μέχρι να προκηρυχτούν οι εκλογές:

«Σας ενημερώνουμε πως η προετοιμασία της ομάδας μας για τη σεζόν 2014-2015 ξεκινάει στις 16 Αυγούστου και ώρα 19:00. Πρόεδρος παραμένει ο Αλεκός Κουκάς. Προπονητής ο Θεόφιλος Παχατουρίδης, βοηθός προπονητή και προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Μανταφούνης, Γενικός αρχηγός ο Πέτρος Γιαβρούτας, φροντιστής ο Γιώργος Κουκάς, προπονητής των Ακαδημιών ο Γιάννης Παπαδημητρίου και υπεύθυνος Γραμματείας και τύπου ο Δημήτρης Γρυπάρης. Την ομάδα θα βοηθήσουν οι Νίκος Παπουτσάς και ο Μιχάλης Γρυπάρης όπου χρειαστεί για άλλη μια χρονιά».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares