Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 16:49

Άρεσε η Θύελλα

Ένα φιλικό παιχνίδι που έδωσε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα στους Μάκη Πούλο και Αντώνη Ερρίκο έγινε χθες στο ΔΓ Καμαρίου.

Οι προπονητές της Θύελλας και της Λάβας τέσταραν για 1η φορά φέτος το αγωνιστικό επίπεδο ετοιμότητας των ομάδων τους, σημειώνοντας στο μπλοκάκι τους ιδιαίτερα τα σημεία που πρέπει θα πρέπει να δουλέψουν στην προετοιμασία των ομάδων τους.

Αν και η Λάβα κράτησε μέχρι το 50’ το 1-0, στη συνέχεια οι πολλές αλλαγές που έκαναν οι δύο ομάδες είχε ως συνέπεια το τελικό σκορ να διαμορφωθεί στο τελικό 6-0 υπέρ της Θύελλας.

Ικανοποίηση

Μάλιστα στο χθεσινό φιλικό η ομάδα του Καμαρίου έβγαλε στοιχεία μέσα στο γήπεδο που φανερώνουν ότι η ομάδα του Καμαρίου θα φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μάκης Πούλος, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία να δουλέψουμε αρκετά πράγματα και αυτό που με αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένο ήταν η αγωνιστική συμπεριφορά, η καλή κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ που ασκήσαμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας που θα μας επιτρέψει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι». Από εκεί και πέρα ο Στερεοελλαδίτης τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του σε ακόμα ένα φιλικό που θα γίνει το Σαββάτο με αντίπαλο τον Καρτεράδο.

Πρόσωπα

Συνολικά η Θύελλα θα έχει φέτος 9 νέα πρόσωπα στο ρόστερ της. Οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας, είναι μέσα στους νεοφερμένους (Κρητικός, Αλεφραγκής και Αρτέμης), ενώ από εκεί και πέρα αποκτήθηκαν οι: Φάμπιο, Παύλου, Ντάσης, Γιαννακόπουλος, Σαλατάι και Ξαγοράρης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares