Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 14:34

Χρήσιμα συμπεράσματα για Καρτεράδο και Πανθηραϊκό‏

Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, Καρτεράδος και Πανθηραϊκός έδωσαν φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 6/9 στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου.

Η αναμέτρηση αυτή ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεμουδιάσουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων από τις επίπονες καθημερινές προπονήσεις, και να εξάγουν οι δύο προπονητές χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων τους.

Τόσο ο προπονητής του Καρτεράδου κ. Τζούρος, όσο και αυτός του Πανθηραϊκού κ. Κωνσταντόπουλος, έμειναν ως επί των πλείστων ικανοποιημένοι από την απόδοση των ποδοσφαιριστών, ενώ εντόπισαν και ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού τους που χρειάζονται βελτίωση, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες οι ομάδες όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις τους.
Όσο αφορά το αποτέλεσμα, ο Πανθηραϊκός ήταν αυτός που επικράτησε τελικά, με σκορ 4-1. Φυσικά, σε τέτοιου είδους παιχνίδια το αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει, σε σχέση με τα συμπεράσματα τα οποία μπορούν να βγουν. Για τον Πανθηραϊκό, το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Δαμίγος, με κοντινό πλασέ. Το 2-0 έκανε με όμορφο σουτ εκτός περιοχής ο Στέλιος Κοζανίδης, που στην πρώτη του - ανεπίσημη - εμφάνιση με τη φανέλα του Πανθηραϊκού έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει με την ποιότητά του. Ο Καρτεράδος μείωσε στη συνέχεια με τον Νομικό σε 2-1, για να διαμορφώσει το 3-1 λίγο αργότερα με κοντινή προβολή ο Κελίδης, μετά από εξαιρετικό γύρισμα του Ζώνα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με όμορφο σουτ ο Καραβίας. 
Οι δυο ομάδες συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία τους, αφού σε περίπου δύο εβδομάδες ο Καρτεράδος αντιμετωπίζει τη Θύελλα, και ο Πανθηραϊκός την Λάβα, για το θεσμό του Κυπέλλου.
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares