Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 14:30

Προς αναβολή «λόγω βλάβης» ο 2ος όμιλος

Προς αναβολή οδεύουν τα δυο αυριανά παιχνίδια του 2ου ομίλου λόγω της μηχανικής βλάβης που παρουσιάστηκε στο Aqua Jewel που εκτελεί τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια.

Πρώτο θύμα της βλάβης είναι ο Παμμηλιακός η αποστολή του οποίου έχει υποπέσει σε μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς ταξιδεύει από τις 7:00 το πρωί και αναμένεται να φτάσει στην Πάρο για το προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Νηρέας και αναμένετε να φτάσει στο νησί μετά από 12 ώρες ταξιδιού!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την Αρχή.

Το Aqua Jewel ξεκίνησε το δρομολόγιό του σήμερα στις 7:00 από την Μήλο με τελικό προορισμό την Σύρο. Όμως τον πλοίο της NEL έπαθε βλάβη στις μηχανές με αποτέλεσμα να κινείτε με μέγιστη ταχύτητα τους 9 κόμβους.

Στο πλοίο βρίσκετε και η αποστολή του Παμμηλιακού που βάση προγράμματος είναι να αγωνιστεί στα Μάρμαρα με τον Νηρέα στις 16:15. Κατόπιν συνεννοήσεως των ομάδων και της Ένωσης, ο αγώνας αποφασίστηκε να διεξαχθεί στο Στάδιο της Παροικιάς στις 20:00, αφού αυτό διαθέτει προβολείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε το Aqua Jewel θα συνεχίσει το ταξίδι του για την Σύρο, όπου και θα μπει άμεσα για επισκευή στα ναυπηγία του Νεωρίου.

Τι θα γίνει με τα δύο (2) αυριανά παιχνίδια του 2ου ομίλου; Αν η βλάβη επισκευαστεί έως το πρωί στις 7 που το πλοίο βάση προγράμματος, θα ξεκινήσει κανονικά το δρομολόγιο από την Σύρο, για Πάρο, Σέριφο, Σίφνο, Κίμωλο, Μήλο.

Αυτό σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά και το πλοίο επισκευαστεί, η αποστολή του Αίαντα θα επιβιβαστεί και θα μεταβεί στην Σίφνο για το παιχνίδι με τον Πανσιφναϊκό, όπως και ο ΑΟ Πάρου επίσης θα πάρει το πλοίο από την Πάρο για να ταξιδέψει στην Σέριφο για τον αγώνα με τον ΑΟ Σερίφου. Επίσης ο Παμμηλιακός θα επιστρέψει τελικά αύριο με το ίδιο πλοίο στην Μήλο.

Όπως γίνεται αντιληπτό όλοι οι αγώνες του 2ου ομίλου κρέμονται από το τι μέλλει γενέσθαι με το Aqua Jewel.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνουμε με νέες αναρτήσεις

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καλά στοιχεία η Άνω Μερά Αγχωτική νίκη για τον Πάγο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares