Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 22:09

Αγχωτική νίκη για τον Πάγο

Πάντα οι πρεμιέρες των πρωταθλημάτων κρύβουν εκπλήξεις, όμως για τον Πάγο αυτή κράτησε μέχρι το 73' αφού μετά βρήκε τη λύση απέναντι στον πολύ καλά στημένο  Ανδριακό, τον οποίο νίκησε με 2-0.

Η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη που ήταν σαφώς το φαβορί δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στους Ανδριώτες που είχαν παραταχθεί με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και όποτε έβρισκαν την ευκαιρία έφευγαν στην κόντρα. Ο... γόρδιος δεσμός λοιπόν λύθηκε στο 73' όταν ο Βάλβης εκτέλεσε φάουλ πήδησαν για κεφαλιά οι Τρόκα και Κρίτης με τον παίκτη του Ανδριακού να βρίσκει την μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του. Ενα γκολ που εδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Πάγου κάνοντας πιο εύκολη τη συνέχεια. Στο 78' μάλιστα “κλείδωσαν” τη νίκη με τον πολύ καλό Πάπιτση που σκόραρε μετά από συρτή σέντρα του Παράβαλου.

Στο πρώτο μέρος ο Πάγος είχε την πρωτοβουλία όμως η αμυντική διάταξη του Ανδριακού δυσκόλευε την κυκλοφορία της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν και αυτοί που έχασαν πρώτοι μια καλή ευκαιρία με τον Κουλούρη στο 18' να φεύγει μόνος του αλλά να στέλνει την μπάλα με αδύναμο πλασέ στα χέρια του Λοϊσιου. Ο Πάγος απείλησε με φάουλ του Βάλβη στο 19' και δυνατό σουτ του Ξένου στο 27', όμως ο Πατσαβός πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Τελευταία φορά που απείλησε ο Πάγος στο πρώτο μέρος ήταν με κεφαλιά του Βάλβη στο 45'. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε με τους Βάλβη στο 59' και Ξένο στο 63' να απειλούν την εστία του Ανδριακού, για να φτάσουμε στο 73' όπου ο Πάγος πήρε κεφάλι στο σκορ και έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση. Ξεκίνημα με το δεξί λοιπόν για την ομάδα της Σύρου που αναμφίβολα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον πρώτο όμιλο.

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Φωτεινιάς, Αργυρός (46' Τρόκα), Μιχάλοβιτς, Αναγνωστόπουλος, Νομικός, Ρούσσος Καρ., Πρίντεζης (60' Παράβαλος), Πάπιτσης, Βάλβης (80' Ρούσσος) Ξένος

Ανδριακός (Μπενάς): Πατσαβός, Ισλαμάι, Τζορντανίδης, Ζανάκης Ε., Κρίτης, Χαλάς, Χαφάι (85' Θεοδωράκης), Γλινός, Ζανάκης Γ., Κουλούρης, Γριμάνης ( 69' Χαλάς Αν.)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares