Κυριακή, 02 Νοεμβρίου 2014 00:34

Τρίποντο για τον Πάγο στο "Μπατσί"

Κάτω από τα βλέμματα 100 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν το απόγευμα στο "Σαμαρείνιο" γήπεδο του Μπατσίου στην Άνδρο ο Πάγος, μετά το «φτωχό» 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, στην επανάληψη και σε διάστημα 14 λεπτών ανέβασε στροφές και κατάφερε να πετύχει ακόμα 4 τέρματα που του έδωσαν τελικά μία σημαντική νίκη με 0-5.

Ευκαιρίες
Στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που η Υδρούσα ήταν αυτή που είχε απίθανες ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο τέρμα, τελικά η αστοχία των παικτών της επέτρεψαν στον Πάγο να είναι αυτός που πήγε στα αποδυτήρια με το 0-1.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 10ο λεπτό για την Υδρούσα, όταν ο Μαμάης με μια όμορφη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Αραγιάννη.

Τρία (3) λεπτά αργότερα ο Aliraj, σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα .

Στο 18ο λεπτό ο Ρούσσος βγαίνει στην αντεπίθεση για τον Πάγο αλλά κόπηκε από τον Μώρο λίγο πριν την γραμμή της μικρής περιοχής.

Και φτάνουμε στο 30ο λεπτό, όπου ο Φωτεινιάς από θέση τετ α τετ νικάει τον Τσιάμαλο, ανοίγοντας το σκορ του αγώνα, κάνοντας το 0-1 για τον Πάγο. Στο 26’ είχε προηγηθεί ακυρωθέν γκολ των Συριανών ως οφσάιντ.

Αποτελεσματικός

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάγος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 48’ ένα φάουλ από τον Αναγνωστόπουλο περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιάμαλου.

Στο 76ο λεπτό ο κ. Μενδρινός καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Πάγου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βάλβης, ο οποίος αρχικά νικιέται από τον Τσιάμαλο, όμως στο «ριμπάουντ» ο ίδιος παίκτης σκοράρει κάνοντας το 0-2 για την Συριανή ομάδα.

Στο 78ο λεπτό ο Troka με μια όμορφη κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ κάνει το 0-3.

Στο 81’ ένα φάουλ από τον Ρούσσο χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιάμαλου.

Τέσσερα (4) λεπτά αργότερα ο Ψωμάς φτάνει μια ανάσα από το γκολ όμως ο Αραγιάννης μπλόκαρε.

Στο 87’ ο Ρούσσος με ένα πολύ ωραίο σουτ κάνει το 0-4 για την ομάδα του, ενώ στην εκπνοή του αγώνα με ένα τετ α τετ ο Πρίντεζης διαμορφώνει το τελικό 0-5 για τον Α.Ο Πάγου.

Την επόμενη εβδομάδα η Υδούσα ταξιδεύει στην Μύκονο για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο Μυκόνου, ενώ ο Πάγος αντιμετωπίζει στην έδρα του τον συντοπίτη Α.Ο Σύρου.

Διαιτιτική τριάδα ήταν οι: Μενδρινός Λ., Δεληγιάννης Ν., Βαρδακαστάνης Μ.

Συνθέσεις
Α.Ο Υδρούσα:(Παπαχρήστος Κ.) Τσιάμαλος, Μώρος, Μανάλης, Τσαγκαλίδης, Μαμάης, Λουκίσσας, Μουτσάϊ (71' Βλάμης), Χέλμης (82' Βολίκας), Μπάμπης, Ψωμάς, Aliraj (88' Μαντζώρος Δ).
Αναπληρωματικοί: Ψαρρός, Μαντζώρος Δ, Βλάμης, Μαντζώρος Γ, Βολίκας, Beraj, Βελούδος.
Α.Ο Πάγου: Αραγιάννης, Φωτεινιάς, Βαμβακάρης, Πρελορέντζος (36' Παλαιολόγος), Ρούσσος Ν, Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος Κ, Troka, Πρίντεζης, Βάλβης (71' Ρούσσος Κ), Άργυρος (46' Ρούσσος Γ).
Αναπληρωματικοί: Μπομπόσης, Ρούσσος Γ, Παλαιολόγος, Λοϊσιος, Βαρθαλίτης, Ρούσσος Κ, Ξένος
Για το Sport Cyclades
Γιάννης Μανδαράκας (Άνδρος)

YDROYSA-PAGOS 0-51YDROYSA-PAGOS 0-52YDROYSA-PAGOS 0-53

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares