Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 07:40

Πανσιφναϊκός - Άγιαξ Σύρου 0-1 [vid]

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και το γκολ καθώς και διαβάστε τις δηλώσεις των ανθρώπων των δύο ομάδων.

Δηλώσεις αμέσως μετά τον αγώνα στη Σίφνο

Φώτης Γκάτζιος (Γενικός Αρχηγός Αίαντα Σύρου): Παρότι η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε από το πολύωρο ταξίδι κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέραμε παρά το άγχος των νεαρών ποδοσφαιριστών μας και τις πολλές απουσίες μας να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνεχεία του πρωταθλήματος.

Δεν μπορώ να πω ότι παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων αφού ο δυνατός αέρας επηρέασε και τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, όμως με τις εσωτερικές αλλαγές του προπονητή μας κ. Γιώργου Ρούσσου στα τελευταία λεπτά του αγώνα βοήθησε στο να πάρουμε το ματς.

Θα θέλαμε να δώσουμε πάρα πολλά συγχαρητήρια στον Πανσιφναϊκό για την φιλοξενία τους και τους ευχαριστούμε πολύ.

Βίκτωρας Μαυρογιάννης (Αντιπρόεδρος Πανσιφναϊκού): Αντιμετωπίσαμε με μια καλή ομάδα όμως πιστεύω ότι σταθήκαμε καλά μέσα στο γήπεδο και αν ήμασταν πιο τυχεροί στην φάση του γκολ, θα είχαμε πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλία. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Καχριμάνη ο οποίος ανήκει και αυτός στο τιμ και είχε βοηθήσει τα παιδιά στην έναρξη της προετοιμασίας και με το δικό του τρόπο είναι κοντά μας!

Νικηφόρος Γκόυμας (Παίκτης Πανσιφναϊκού):Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ για την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Οι συνεχείς αναβολές τελικά μας βοήθησαν να δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι παρόλο τον δυνατό άνεμο. Σεβαστήκαμε αλλά δε φοβηθήκαμε τους πρωταθλητές Κυκλάδων...

Μετά τον πρώτο αναγνωριστικό 10λεπτο και έχοντας τον αέρα υπέρ μας πιέσαμε ψηλά και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει λάθη αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε...

Παρόλα αυτά κρατήσαμε με σχετική ευκολία το μηδέν στα μετόπισθεν...στο δεύτερο μέρος ο Άγια μπήκε πολύ δυνατά και μας έκλεισε στα καρέ μας έχοντας αυτός τον αέρα υπέρ του αλλά μέχρι το 70δεν μας απείλησε εκτός από ένα καλό φάουλ..

Μετά το 70 ο Άγιαξ βγήκε καθολικά μπροστά. Και εκεί καταθέσαμε ψυχή και δύναμη και δημιουργήσαμε 3 κλασικές ευκαιρίες για γκολ που λογω κούρασης και μη καθαρού μυαλού δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Το παιχνίδι κυλούσε πάνω σε μια κλωστή και στις καθυστερήσεις δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση... Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως...όταν δεν κανείς γκολ μ’αυτες τις ομάδες στις ευκαιρίες που έχεις η μπάλα τιμωρεί. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και πρέπει να κτίσουμε πάνω σ αυτήν. Έχουμε ξεχάσει ήδη αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο.

Συγχαρητήρια στον Άγια και στην καινούργια προσπάθεια που κάνει με νέα παιδιά.

Καλή σεζόν μιας και μόλις άνοιξε γι αυτές τις δυο ομάδες.

Καρποδίνης Κώστας (Τερματοφύλακας Άγιαξ Σύρου): Τέλος ο Παριανός γκολκίπερ του Αίαντα μας δήλωσε ότι… σίγουρα φάνηκε ότι το ματς ήταν δύσκολο. Το ταξίδι ήταν ιδιαίτερα κουραστικό. Προσπαθήσαμε να συνέλθουμε και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε τόσo καιρό. Ο αέρας ήταν ένα σημαντικό εμπόδιο. Είχαμε βέβαια και σημαντικές απουσίες λoγω της ημέρας. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η πολύ μεγάλη αποχή από τα επίσημα ματς αλλά πιστεύω ότι όσο περνάει o καιρός και έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας θα βγάλουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Κρατάμε τους τρείς βαθμούς και συνεχίζουμε! Καλή συνέχεια και στην ομάδα της Σίφνου.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares