Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2014 22:37

«Επεισοδιακή» λύτρωση στο 89’

Λύγισε (πάλι) στην εκπνοή ο Πανσιφναϊκός - Αήττητος και πρωταθλητής χειμώνα ο Παμμηλιακός.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων του Πανσιφναικού και του Παμμηλιακού στο Δημοτικό γήπεδο Σίφνου Γ&Δ. Συγγελίδη αφού οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, κατάφεραν να πάρουν τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης με την ανατροπή να ολοκληρώνεται στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Μάλιστα για τους γηπεδούχους είναι η δεύτερη φορά που χάνουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό αφού αυτό είχε επαναληφθεί στο παιχνίδι με τον Αίαντα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής.

SIFNOS XORHGOI 2014 GRIGOROΤο παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Παμμηλιακού να μπαίνει πιο δυνατά και να προσπαθεί να πετύχει κάποιο τέρμα και έτσι στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας είχαν 3 αρκετά καλά σουτ προς την εστία του Κάραβου που όμως δεν τον απείλησαν ιδιαίτερα. Απ’ την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργήσουν κάποια φάση στην επίθεση με τον Ζουμή να απειλεί στο 17’ την εστία του Αϊβαλιώτη με ένα ωραίο συρτό σουτ με το αριστερό, υποχρεώνοντας τον αντίπαλο γκολκίπερ σε μια όμορφη επέμβαση στην αριστερή του γωνία. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους να ανοίξουν το σκορ στο 26’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Άχμετ ο Καραπετσάνης είδε την μπάλα μετά την κεφαλιά του να περνάει σύριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Κάραβου.

Ο γκολκίπερ του Πανσιφναϊκού λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος για την ομάδα του αφού στο 38’ στην προσπάθεια να δώσει με τα χέρια τη μπάλα σε συμπαίκτη του την έστειλε στο κεφάλι του Άχμετ αλλά το σουτ που επιχείρησαν στην συνέχεια της φάσης οι φιλοξενούμενοι μπλόκαρε ο Κάραβος διορθώνοντας θα λέγαμε το λάθος του. Στο ίδιο λεπτό οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία όμως η κεφαλιά του Σταυριανού δεν ήταν «γεμάτη» και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Έτσι φτάσαμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου όπου σε μια επιθετική προσπάθεια των παικτών του Πανσιφναϊκού ο Χρύσος έγινε κάτοχος της μπάλας και μετά από μια όμορφη «κοφτή» τρίπλα που έκανε μέσα στη μεγάλη περιοχή του Παμμηλιακού υποχρέωσε τον Μάνη να τον ανατρέψει κερδίζοντας έτσι το πέναλτι για την ομάδα του. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκούμας από πλευράς γηπεδούχων ο οποίος με λίγα μέτρα φόρα έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Αϊβαλιώτη που έπεσε στην αντίθετη πλευρά γράφοντας έτσι με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων το 1-0 για την ομάδα της Σίφνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το πρώτο δεκάλεπτο να μην έχει κάποια αξιόλογη φάση για τις δύο ομάδες. Έτσι φτάσαμε στο 56’ όπου ο Σάντα από πλευράς Παμμηλιακού βρέθηκε μόνος στο ύψος του πέναλτι απέναντι στον Κάραβο όμως το σουτ που έπιασε πέρασε άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι μια μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν αλλά το σουτ που έπιασε ο Atanasov με το αριστερό χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κάραβου και έφυγε άουτ.

MHLOS 2014-2015Στο 64’ και σε μια φάση που εκτυλίχθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων ο διαιτητής του παιχνιδιού κ. Ζαράνης υπέδειξε πέναλτι υπέρ της ομάδας του Παμμηλιακού κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Πανσιφναϊκού. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Atanasov που νίκησε τον Κάραβο (ο οποίος έμεινε όρθιος βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία της εστίας του) γράφοντας στο 65’ το 1-1.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο. Όμως στο 89’ ο Σίδερης που είχε περάσει ως αλλαγή στο 77’ μετά από μια ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων βρέθηκε από πλάγια θέση απέναντι από τον Κάραβο τον οποίο και νίκησε κάνοντας έτσι το 1-2 για την ομάδα της Μήλου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο επιθετικός του Παμμηλιακού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του κ. Ζαράνη αφού μετά το τέρμα που πέτυχε πανηγύρισε με κάπως προκλητικό τρόπο προς την κερκίδα δημιουργώντας μεγάλη ένταση τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου που ευτυχώς δεν πήρε παραπάνω διαστάσεις.

Στο 5λεπτο των καθυστερήσεων που υπέδειξε ο κ Ζαράνης δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Παμμηλιακός έφυγε με τη νίκη διατηρώντας με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου το απόλυτο με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Απ’ την άλλη πλευρά οι παίκτες του Πανσιφναϊκού που ηττήθηκαν στην εκπνοή ενός ακόμα παιχνιδιού (είχε προηγηθεί η ήττα από τον Αίαντα στο 92’) έφυγαν εμφανώς στενοχωρημένοι από τον αγωνιστικό χώρο αλλά με την πίστη ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα έρθουν και περισσότερα θετικά αποτελέσματα.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού και ύστερα από ανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο προπονητής του Πανσιφναϊκού κ. Δημήτρης Δημητριάδης υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδος της Σίφνου.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση: Σήμερα μετά το τέλος του αγώνα Πανσιφναικού - Παμμηλιακού που έληξε 1-2, υπέβαλε την παραίτηση του ο προπονητής μας κ. Δημητριάδης. Αμέσως πραγματοποιήθηκε  έκτακτο Δ.Σ όπου και αποδεχτήκαμε την παραίτηση του. Το Δ.Σ εκφράζει της θερμές του ευχαριστίες για την προσφορά του όλα αυτα τα χρόνια στον πάγκο της ομάδας μας. Για την κάλυψη της θέσης του προπονητή θα επανέλθουμε με νέα μας ανακοίνωση.

Πανσιφναϊκός Α.Σ – Παμμηλιακός: 1 – 2

45’+2: Ν. Γκούμας (p)

65’: P. Atanasov (p)

89’: Α. Σίδερης

Πανσιφναϊκός Α.Σ. (Δ. Δημητριάδης): Κάραβος, Ζαμπέλης(60’ Μαυρογιάννης), Λεμπέσης Γρ., Λεμπέσης Σπ.(71’ Διαρεμές Θ.), Ζάσκας (C), Σταυριανός, Λυκογιάννης(81’ Ραπτόπουλος), Γκούμας, Ζουμής, Κίτσαλης, Χρύσος.

Παμμηλιακός (Ζ. Γκούτζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Άχμετ, Πάντος, Μάνη, Στεφανή (79’ Dermendzhief), Sosoli( Μαυρογιάννης), Καραπετσάνης, Καμακάρης(77’ Σίδερης), Σάντα, Atanasof(C).

 

Διαιτητής: Γιάννης Ζαράνης

Βοηθοί: Στέλιος Κουλακιώτης, Κοσμάς Ρούκης.

pansifnaikos-pammiliakos-12-2014-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares