Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 20:44

Νίκη κορυφής για τον Π.Α.Σ Τήνου

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα νέων του Π.Α.Σ. Τήνου με σκορ 3-0 επί του Α.Ο. Μύκονου  που την διατηρεί στην κορυφή του 1ου ομίλου νέων Κυκλάδων.

Τα παιδιά του Κου Γιάννη Σουμπασακου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας τον  Α.Ο. Μύκονου με  την πρώτη φάση να γίνεται στο 12' όταν  ένα σουτ που εξαπέλυσε Παγανης η μπάλα  τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στην συνεχεία κτύπησε στην γραμμή του τέρματος και την  απέκρουσε ο τερματοφύλακας Πετάι. Στο  32' η ομάδα του Π.Α.Σ. Τήνου  κέρδισε ένα κόρνερ το οποίο εκτέλεσε  ο Γιαννησοπουλος στο οποίο Βασιλας εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην μικρή περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε και με ωραίο πλάσε  να κάνει το 1-0. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου με το σκορ να μην αλλάζει και η  δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 1-0.

neon-tinos-mykonos-12-12-2014-1

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στο Π.Α.Σ. Τήνου ο οποίος μπήκε δυνατά και μόλις στο 42ο λεπτό ο Παγανης επιχείρησε ένα σουτ αλλά η προβολή των αμυντικών ήταν έγκαιρη αποσοβώντας το 2-0, τρία λεπτά αργότερα ο Διαμαντόπουλος προειδοποίησε την άμυνα του ΑΟ Μυκόνου όταν σε μία σέντρα από τα αριστερά το πλασέ πέρασε λίγο άουτ. Ότι όμως δεν κατάφερε στην προηγούμενη φάση το κατάφερε στο 50’ όταν σε μία παρόμοια φάση με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Πετάι κάνοντας το 2-0.

Στο 62’ ο καλύτερος παίκτης του αγώνα κατά την προσωπική μας άποψη, Διαμαντόπουλος, έφυγε από τα δεξιά και μετά από ωραία προσποίηση στον αμυντικό της Μυκόνου βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον Δελατόλα ο οποίος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 και να κλειδώσει το παιχνίδι για την ομάδα της Τήνου. Μοναδική καλή φάση για τον ΑΟ Μυκόνου ήταν ένα σουτ του Ασλάνη στο 68’ το οποίο βρήκε το δοκάρι του Απέργη και πέρασε άουτ.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς έγιναν πολλές αλλαγές.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αντώνη Μουτάφη. Που παρότι ήταν χωρίς βοηθούς τα πήγε πολύ καλά στο έργο του.

Π.Α.Σ Τήνου: (Σουμπασακος), Απέργης, Δενεκαριάς, Ορφανός, Αρμακόλλας, Κελαδίτης, Αργυρόπουλος, Βασιλας, Παγάνης, Δελατόλας, Γιαννησόπουλος, Διαμαντόπουλος, Πετρόπουλος, Παλαμάρης, Ξενόπουλος, Δεσύπρης, Αρμάος, Βιδάλης, Περαντάκος

Α.Ο. Μυκόνου: (Πουλος), Πετάι, Βερώνης, Αναστασιου, Νάζος, Raja, Βερώνης, Τσανης, Δακτυλίδης, Λυκούρης, Ασλάνης, Κανιούρας, Μatrisi, Lpeja, Κουβάτος, Κουβάτος, Σιοζος, Παλάζης.

neoi-pas-tinou-2014-12

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares