Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 15:33

Παμμηλιακός-Νηρέας Pre game

Πρεμιέρα για τον β’ γύρο του Πρωταθλήματος Κυκλάδων και ο Παμμηλιακός υποδέχεται την Κυριακή 14/12 στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου το Νηρέα Πάρου.

Η ομάδα της Νάουσας παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην προσπάθεια της να αναρριχηθεί στην βαθμολογία, καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω, προτελευταία με 2 βαθμούς. Στον αγώνα του α' γύρου ο Παμμηλιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 με γκολ του Κορτιάνου αλλά γύρισε το παιχνίδι με γκολ των Δρίλη, Αχμετ και Σάντα πήρε τη νίκη. (Βλέπε σχετικό ρεπορτάζ...)

MHLOS 2014-2015Ο πρωταθλητής χειμώνα Παμμηλιακός, έχοντας το απόλυτο στον α’ γύρο μετά την δύσκολη νίκη του στην Σίφνο θα παραταχτεί με αρκετές απουσίες σε αυτό το ματς. Θα λείψουν ο αρχηγός του Αργύρης Σίδερης που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Πανσιφναϊκό και εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής, ο έταιρος αρχηγός Πήτερ Ατανάσοφ ο οποίος βρίσκεται σε άδεια, ο Βασίλης Καμακάρης (με άδεια) ο Στέλιος Μάλλης (φαντάρος), ο Θέμης Αϊβαλιώτης (επαγγελματικοί λόγοι) και ο Κώστας Δρίλης ο οποίος είχε τροχαίο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση (έσπασε το χέρι του). Αντίθετα επιστρέφει υγιής από τον τραυματισμό του ο αριστερός μπακ Αντώνης Πουλάκης καθώς και μια επιστροφή έκπληξη που αναμενόταν...

Πιθανή ενδεκάδα για τον Ζαχαρια Γκούτζα: Μήτσι, Κυρίτσης, Πουλάκης, Πάντος, Στεφανή, Καραπετσάνης, Μαυρογιάννης, Μάνη, Ντερμεντζίεφ, Σάντα, Αχμετ.

Από την πλευρά του Νηρέα επιστρέφουν Μετάι (Τιμωρημένος) και Τσιόπουλος (έλειπε εκτός για επαγγελματικούς λόγους) ενώ ο προπονητής του Νηρέα Μιχάλης Παπαδάκης δεν υπολογίζει για το παιχνίδι αυτό τους τραυματίες Πέτρο Ρούσσο και Μάνο Δελημπαλταδάκη.

Ο αγώνας μεταξύ Παμμηλιακού και Νηρέα θα ξεκινήσει το μεσημέρι στις 14.45 και θα τον διευθύνει ο Γ.Μαθιουδάκης με βοηθούς του τους Σ.Κουλακιώτη και Κ.Ρούκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ο Άγιαξ Συρου υποδέχεται στο γήπεδο της Άνω Σύρου τον Πανσιφναϊκό το Σάββατο 13/12 στις 19.30 και ο ΑΟ Πάρου τον ΑΟ Σερίφου στο γήπεδο της Παροικιάς την Δευτέρα 15/12 στις 17.30.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares