Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 02:17

Ακάθεκτος με ρεκόρ Ζώνα

Ένα απίθανο ρεκόρ από έναν απίθανο παίκτη... ο Ντέμης Ζώνας σκόραρε τα επτά από τα εννέα συνολικά τέρματα στο τελικό 1-9 του Πανθηραϊκού επί της Λάβας και έγινε ίσως ο μοναδικός παίκτης που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο στο πανελλήνιο, αφού όσο και αν ψάχνει κανείς δεν βρίσκει παρόμοιο καταγεγραμμένο επίτευγμα.

Πλέον ο άσσος του Πανθηραϊκού έφτασε τα 20! τέρματα στο πρωτάθλημα και είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ και των τριών ομίλων, ενώ αν συνεχίσει έτσι θα φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων, που δεν αποκλείεται να του δώσουν ακόμα μία πρωτιά.

SYNOLAKISΆνετα

Και περνάμε στο παιχνίδι που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός νίκησε τη Λάβα Εμπορείου με σκορ 1-9 και διατηρήθηκε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ποδοσφαιρικής ανάλυσης, καθώς εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο του Πανθηραϊκού, με την ομάδα του Εμπορείου να πραγματοποιεί πολύ καλή προσπάθεια και να δημιουργεί ορισμένες ευκαιρίες, ωστόσο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

THIRA AQOUARIOUSΤα γκολ

Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό ο Ζώνας με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Τζωρμπατζάκη. Στο 28' ο Πανθηραϊκός φτάνει και σε δεύτερο τέρμα όταν ύστερα από όμορφο συνδυασμό ο Κωνσταντίνου με άψογο πλασέ έγραψε το 0-2. Η απάντηση της Λάβας ήταν άμεση, αφού στο 29' ο Κατσαμάνης με μακρινό σουτ αιφνιδίασε το Λυγνό και μείωσε σε 1-2. Το ημίχρονο κλείνει με δύο ακόμη τέρματα από τον Ζώνα, στο 41ο και στο 43ο λεπτό.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54΄ ο πολύ δραστήριος και σήμερα Τζωρμπατζάκης με ακόμη μία ασιστ βρίσκει το Ζώνα που με κεφαλιά γράφει το 1-5. Στο 75' ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού Αλέξανδρος Ματσιώτας που είχε περάσει στο παιχνίδι λίγο νωρίτερα, εκμεταλλεύεται την πάσα του

THIRA IATRIKO

Ζώνα και από πλεονεκτική θέση πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Πανθηραϊκού. Η συνέχεια ανήκει στον Ζώνα, ο οποίος με τρία ακόμη τέρματα, στο 83', το 88' και το 90' διαμορφώνει το τελικό 1-9.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Αρμακόλας, Μουτάφης, Πάντος

Λάβα Εμπορείου (Ερρίκος): Αρβανίτης, Συρίγος, Διαμαντόπουλος, Φίτσο, Καρφάκης, Κατσαμάνης, Τζαφεράϊ, Δεναξάς, 

Χαλβατζής, Βάλβης, Δρόσος Α.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Βλαβιανός, Παγώνης, Κολιούσης (Λύκος), Νομικός, Τζωρμπατζάκης (Βρενάγκρ), Lluka, Μηνδρινός (Ματσιώτας), Κωνσταντίνου, Δαμίγος, Ζώνας.

Την επόμενη εβδομάδα η Λάβα Εμπορείου ταξιδεύει στη Νάξο όπου θα αντιμετωπίσει το Φιλώτι, ενώ ο Πανθηραϊκός υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου τον Πανναξιακό, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

ZONAS ME LAVA

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares