Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 15:00

Απόδραση του Παμμηλιακού απο την Σέριφο

Mόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σερίφου.

MHLOS 2014-2015Τελικά ο Παμμηλιακός με ένα γκολ του Σάντα στο 75' που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας σε μία μπροστινή μπαλιά και κρέμασε τον τερματοφύλακα, πήρε την νίκη και σκέπτεται από τώρα τα μπαράζ, καθώς εξασφάλισε την πρώτη θέση.

Ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον δεν προκύπτει από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι Σεριφιώτες προσπάθησαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι χρησιμοποιώντας περισσότερο την δύναμη και το πάθος, απέναντι στην τεχνική ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Στην πρώτη γραμμή και η εξέδρα, που με δυναμιτάκια, αλλά και γουρούνες, μία εκ των οποίων έσκασε στα πόδια του Β. Καμακάρη που ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα από τα γνωστά πλάγια του.

Δύο λεπτά πριν το γκολ αποβλήθηκε ο Δ. Ρώτας με δεύτερη κίτρινη.

Αποβλήθηκε επίσης ο προπονητής των φιλοξενούμενων Ζαχαρίας Γκούτζας, που αντέδρασε στον βομβαρδισμό του πάγκου του.

Μάλιστα οι παράγοντες των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν στην ανάπαυλα κατέβηκε στα αποδυτήρια για οδηγίες.

Ο διαιτητής κ. Ρούσσος δήλωσε αναρμόδιος να υποκαταστήσει την αστυνομία και στο τέλος το φύλλο αγώνα υπεγράφη με επιφύλαξη.

SERIFOS NEW 2014Γενικά σε όλο το ματς ο Παμμηλιακός είχε τον έλεγχο, χωρίς να χάσει τις μεγάλες ευκαιρίες και χωρίς να απειληθεί καθόλου στην άμυνα του.

Ευτυχώς το επεισοδιακό αυτό παιχνίδι έληξε χωρίς περαιτέρω προβλήματα και η αποστολή του Παμμηλιακού διανυκτέρευσε στην Σέριφο, για να επιστρέψει την Δευτέρα στην βάση της.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ρούσσος Γ., Βασάλος Λ., Σαργολόγος Φ.

ΑΟ Σερίφου: (Παλαιός Μ.), Γουναρης Κ., Μουστακας Σ.,Λιβανιος Μ., Βαλσαμακης Κ., Γερονταρης Ι., Βαλσαμακης Α. (Παρίσης Κ. 55’), Μονοβασιος Α. (85’ Γαβριήλ Π.), Χρυσολωρας Κ., Ρεβινθης Κ. Ρωτας Δ., Ρωτας Μ. (77’ Κοτσέτας Δ.), Μουστακας Α., Παρισης Κ., Ραμπιας Ι., Γαβριηλ Φ., Γαβριηλ Π,. Λιβανιος Μ., Κοτσετας Δ.,

Παμμηλιακος: (Γκούτζας Ζ.), Αιβαλιωτης Θ., Κυριτσης Η., Αχμετ Τ. (30’ Τσιριγωτάκης Π.), Παντος Α., Σιδερης Α., Καραπετσανης Α., Sosoli Α. (80’ Καλέσης Φ.), Atanasov P. (69’ Στεφάνης Θ.), Καμακαρης Β., Σαντα Ν., Πουλακης Α., Τσιριγωτακης Π., Μαυρογιαννης Γ., Καλεσης Φ., Ζουλιας Θ., Στεφανης Θ.

Ανακοίνωση ΑΟ Σερίφου για τον Σωτήρη Μουστάκα

Ο πρόεδρος η διοίκηση οι παίχτες και ο κόσμος του Α.Ο. Σερίφου αποχαιρετάμε τον αρχηγό της ομάδας ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΣΩΤΗΡΗ και του εύχονται καλό ταξίδι και καλή σταδιοδρομία στην νέα του πατρίδα την Αυστραλία.

Με εκτίμηση ο ταμίας της ομάδας Μουστάκας Μιχάλης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares