Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 15:08

Διπλό... και 2η θέση για τον ΑΟ Πάρου

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, γκολ, φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ένταση, πάθος και ανατροπή στο σκορ ο Πανσιφναϊκός δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0 του ημιχρόνου και ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον ΑΟ Πάρου.

SIFNOS XORHGOI 2014 GRIGOROΟι δύο ομάδες αν και επηρεασμένες από την αποχή των γιορτών παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Σίφνου με στόχο μόνο το νίκη. Αυτό βοήθησε ώστε να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και να αποζημιώσει τους πολλοστούς φιλάθλους του Πανσιφναϊκού που βρέθηκαν στο Γ και Δ Συγγελίδη για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Ο Πανσιφναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα του αγώνα και επέβαλε από τα πρώτα λεπτά το ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο. Με πολλούς παίχτες στο χώρο του κέντρου και με οργανωτές τους Κίτσαλη Γκούμα και Ζάσκα που έπαιζε πιο μπροστά από το συνήθη χώρο δράσης του ο Πανσιφναϊκός ήταν πιο επιθετικός από το ξεκίνημα και δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα τον ΑΟ Πάρου να αναλάβει πρωτοβουλίες. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν μόνο σποραδικά με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Κάραβου χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μετά το εικοσάλεπτο και ενώ φαινότανε ότι ο ΑΟ Πάρου άρχισε σιγά σιγά να βγαίνει πιο απειλητικός προς την επίθεση ο Πανσιφναϊκός ήταν αυτός που βρήκε κενούς χώρους και δημιούργησε φάσεις στην εστία του Μανέκα. Στην καλύτερη από αυτές , ο Νίκος ο Ζουμής σε ανεπανάληπτο τετ α τετ γλίστρησε και δεν κατάφερε να σημειώσει ίσως ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Ο ίδιος παίχτης όμως στο 29 πήρε εκδίκηση για την χαμένη ευκαιρία του όταν σχεδόν από την ίδια θέση εκμεταλλεύτηκε άριστα την κούρσα από δεξιά του Ατσόνιου και τη σέντρα του στη μικρή περιοχή σημειώνοντας με πλασέ το 1-0 για τον Πανσιφναϊκό μέσα σε θύελλα ενθουσιασμού στις εξέδρες. Ο Πανσιφναϊκός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την υπέρ του κατάσταση και να διευρύνει το σκορ μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου βγαίνοντας συνεχώς στην επίθεση. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου ο ΑΟΠ προσπάθησε να φανεί απειλητικός αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Πανσιφναϊκό μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τον ΑΟ Πάρου στην επίθεση. Μετά και τις φωνές του κου Τριανταφυλλάκου στα αποδυτήρια οι παίχτες του ΑΟΠ αφυπνιστήκαν και άρχισαν πλέον οργανωμένα να πιέζουν για την ισοφάριση. Συνεπικουρούμενοι από τον αέρα που είχε στο μεταξύ δυναμώσει (και ήταν υπέρ τους) οι ποδοσφαιριστές της Πάρου έφταναν με αξιώσεις στα καρέ του ΠΑΣ. Όμως δεν κατόρθωναν να μετουσιώσουν σε γκολ την πίεση τους αυτοί είτε γιατί οι έδιωχναν οι αμυντικοί του Πανσιφναϊκού είτε γιατί ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Μάλιστα και ενώ η Πάρος πίεζε για την ισοφάριση ο Πανσιφναϊκός ήταν αυτός που έχασε την καλύτερη ευκαιρία μέχρι εκείνη τη στιγμή όταν σε μία κόντρα επίθεση από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στην περιοχή και ο επερχόμενος Κίτσαλης πλάσαρε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μανέκα. Το 2-0 δεν ήρθε ποτέ και έτσι οι παίχτες του ΑΟ Πάρου αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την πίεσή τους κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Αρκουλή στο 60ο λεπτό. Ήταν μια από τις πολλές επιθέσεις του ΑΟ Πάρου που η μπάλα εφτασε στην περιοχή του Πανσιφναϊκού. Όμως αυτή την φορά οι αμυντικοί του ΠΑΣ δεν AO PAROY 2014-2015μπόρεσαν να την απομακρύνουν και ο Αρκουλής με πλασέ στο Γτης εστίας του Κάραβου έφερε το ματς στα ίσια. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Πανσιφναϊκό στο 65ο λεπτό σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ, ο Κληρονόμος εκτέλεσε ένα φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του ΠΑΣ η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και αιφνιδίασε τον Κάραβο και έτσι επήλθε η ανατροπή του σκορ. Ο Πανσιφναϊκός άργησε να συνέλθει από το σοκ των δυο τερμάτων και στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του για την ισοφάριση ο Ζουμής σούταρε λίγο έξω από το δοκάρι του Μανέκα. Ο προπονητής του ΠΑΣ τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο παίζοντας με τρεις πίσω και περνώντας στο ματς έναν ακόμη επιθετικό, αλλά οι πολλές διακοπές στο ματς που στο μεταξύ είχε αποκτήσει μεγαλύτερη ένταση δεν ευνόησαν στο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Έτσι ο ΑΟ Πάρου πήρε μια νίκη που τον βοηθάει σημαντικά στην προσπάθειά του για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Αντίθετα ο Πανσιφναϊκός αν και παρουσιάστηκε πολύ αξιόμαχος σε ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι στους τρεις πρώτους της βαθμολογίας δεν κατάφερε ούτε και τώρα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό που κρατάει η ομάδα του ΠΑΣ είναι η πολύ καλή της εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ Α.Σ. ( Φράγκος) Κάραβος, Ζαγκοβάς (65 Μαυρογιάννης), Χρύσος Α. (82 Κολαράκης), Λεμπέσης Γρ., Ζάσκας, Διαρεμές Θ., Ατσόνιος ( 70 Λεμπέσης Σπ.) , Γκούμας, Ζουμής, Κίτσαλης Αλ., Ζαμπέλης

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος) Μανέκας, Κρουσταλάκης (90 Σάμιος), Δαφερέρας, Γαβαλάς (76 Νίκας), Σκιαδάς, Κληρονόμος (90 SenkaR), Αρκουλής, Ρούσσος, SenkaM., Πετρόπουλος, Τσαντουλής

Διαιτητής ο κος Αγγέλου Σοφιανός με βοηθούς τους κους Ρούσσο Ιωάννη και Βαρθαλίτη Άγγελο

pansifnaikos-aop-11-1-2015-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares