Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 22:35

Aντώνηδες κερνούσαν...Δημήτρης τα έβαζε!

Το αυθεντικό χατ τρικ, είναι να πετυχαίνεις τρία γκολ στο ίδιο ημίχρονο.

Ο Δημήτρης Κασκούτης σκοράροντας 6 γκολ σε 72' συμμετοχής κατάφερε να κάνει δύο χατ τρικ στον ίδιο αγώνα.

Με την συνδρομή των δυο συμπαικτών του, του Σκεπαρνιά και του Κορτιάνου που γιόρταζαν και τον κέρναγαν με ασίστ, τελείωσε ιδανικά τις φάσεις, ενώ πρόλαβε πριν αντικατασταθεί από τον προπονητή του στο 72',να στρώσει την μπάλα για να πετύχει και ο ένας από τους εορταζόμενους, ο Σκεπαρνιάς, ένα υπέροχο γκολ.

Ο ΝΗΡΕΑΣ

Πιστοποιώντας την καλή του φόρμα, σχεδόν πλήρης έδειξε ότι έχει αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό την φιλοσοφία του Μ. Παπαδάκη, έπαιξε οργανωμένο και μοντέρνο ποδόσφαιρο, με αγωνιστική πειθαρχία, πολλή κίνηση χωρίς την μπάλα, ξεκάθαρους ρόλους και μεγάλα διαστήματα καλού ρυθμού.

Χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον σκόρερ του ο κόουτς, μία κίνηση μήνυμα για σεβασμό στον αντίπαλο που πελαγοδρομούσε, για να πέσουν οι ρυθμοί και να μείνει το σκορ σε αυτά τα επίπεδα.

Άνοιξε το σκορ στο 16' όταν ο Σκεπαρνιάς βρήκε τον Κασκούτη με κάθετη πάσα στην περιοχή και αυτός με δύο προσποιήσεις άδειασε αμυντικό και τερματοφύλακα για να μπει με την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 25' οι ίδιοι πρωταγωνιστές και τελείωμα δύσκολο με φάλτσα έφερε το 2-0.

Στο 36' αστραπιαία εναλλαγή Χατζία και Κορτιάνου πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το 3-0 σαν σκορ ημιχρόνου.

Άλλες τόσες ευκαιρίες χάθηκαν στο ίδιο διάστημα, που οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο, όπως και σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Στην επανάληψη ο χορός των γκολ ξεκίνησε νωρίς.

Στο 46' ο Φραγκογούλας τροφοδότησε τον Σκεπαρνιά που ολοκλήρωσε την ατομική του ενέργεια με πάσα στον Κασκούτη για το 4-0,ενώ στο 55΄ήταν η σειρά του Κορτιάνου να κεράσει με σέντρα ακριβείας για να σκοράρει ο Κασκούτης και με το κεφάλι.

Ο Χασάνι δημιούργησε το έκτο γκολ του Κασκούτη στο 60' και το πάρτυ των γκολ έληξε στο 67' όταν Σκεπαρνιάς δέχτηκε το δώρο του Κασκούτη και σκόραρε με περίτεχνο τρόπο.

Μετά ο αρχισκόρερ των Ναουσαίων αποσύρθηκε στην εξέδρα για να πάρει στην αγκαλιά του τον μικρό γιο του, πιο σημαντικό συναίσθημα από το καθολικό χειροκρότημα όλων στην αντικατάσταση του, αλλά και από κάθε τι άλλο στη ζωή του!

Μέχρι την λήξη χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες, αλλά το σκορ έμεινε καθώς ο Τσιόπουλος είδε το δοκάρι να μην τον αφήνει να σκοράρει και αυτός, ίσως γιατί δεν τον λένε Αντώνη.

nireas-pansifnaikos-17-1-2015-1

Ο ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ

Η ομάδα της Σίφνου είχε προλάβει να μας γίνει συμπαθής, ευτυχώς πριν από τον οίκτο που αισθανθήκαμε σήμερα βλέποντας την.

Πάλευε τα ματς, ακόμα και όταν έχανε μας έδειχνε στοιχεία σοβαρής ομάδας, που βρισκόταν σε μία πορεία και ειδικά φέτος δεν θα παραξένευε αν είχε παραπάνω βαθμολογική συγκομιδή, καθώς η τύχη της στέρησε νίκες που της άξιζαν.

Έγιναν πολλά στην ομάδα, που έχασε την προσήλωση και την ενότητα της.

Ακριβώς στο σημείο που είχε αρχίσει να καταγράφεται σαν μία υπολογίσιμη δύναμη, ήλθε ο σημερινός διασυρμός που φοβάμαι πως θα την γυρίσει πίσω.

Δεν είναι μόνο το σκορ.

Καμία τακτική, κανένα πλάνο και κυρίως κανένας εγωισμός προ του φάσματος του διασυρμού.

Δεν γνωρίζουμε με λεπτομέρειες τα εσωτερικά της ομάδας, που είναι ξεκάθαρο ότι λειτούργησαν διαλυτικά.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους απομάκρυνσης του προηγούμενου προπονητή, σε χρονικό σημείο που η ομάδα είχε κατακτήσει τουλάχιστο ένα επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Γνωρίζουμε, γιατί φωνάζει, ότι η εικόνα της ομάδας που μαχόταν και πάσχιζε σε κάθε ματς χάθηκε. 

Όλα τα στοιχεία που την έκαναν αξιόμαχη εξαφανίστηκαν.

Σεβόμενοι την στεναχώρια όλων δεν ανοίξαμε παραπάνω κουβέντα για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Όμως δεν τους αξίζει αυτό που είδαμε σήμερα.

Ας κοιτάξουν στην Σίφνο να διασώσουν ότι προλαβαίνουν γιατί η προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων στο ποδόσφαιρο του νησιού τα τελευταία χρόνια, είναι άδικο να πάει χαμένη.

Το σημερινό κάζο ευχόμαστε να τους συσπειρώσει, να τους κάνει να σκεφτούν περισσότερο και όχι να μεγαλώσει το χάσμα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΗΡΕΑΣ: (Παπαδάκης Μ.), Βεντουρής 7.5, Χασάνι 8, Σκεπαρνιάς 8.5, Δελημπαλταδάκης 7.5, Μπαρμπαρίγος 7.5, Τσιόπουλος 7.5, Χατζία 8, Κορτιάνος 8 [65' Παυλάκης 7.5], Κασκούτης 9 [72' Τσιγώνιας 7.5], Μετάι 8.Φραγκογούλας 7.5 [55' Μώτος 7.5].

ΠΑΓΚΟΣ

Τσενάι, Ζουμής, Βιτζηλαίος

ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ: (Φράγκος Μ.), Κόμης Μ., Ζαγκοβάς, Διαρεμές, Μαυρογιάννης, Ζάσκας, Κόμης Γ. [65' Χρύσος], Λεμονής, Γκούμας, Ζουμής [Κολαράκης], Ατσόνιος, Λυκογιάννης [70'Σαίλοβιτς]

Δεν βαθμολογούμε από σεβασμό στην ομάδα και περιμένουμε αντίδραση και θετικές εξελίξεις στην Σίφνο!

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος!

nireas-pansifnaikos-17-1-2015-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νηρέας - Πανσιφναϊκός 7-0. [vid] Ισοπαλία στην Σέριφο. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares