Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 16:22

Ισοπαλία στην Σέριφο.

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, που διεξήχθη στην Σέριφο στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, ο ΑΟ Σερίφου αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Αίαντα Σύρου με σκορ 1-1.

Αυτό το σκορ δεν ευνοεί την ομάδα της Σύρου που «κυνηγάει» την δεύτερη προνομιούχα θέση.

Από της μεριά της η Σέριφος, συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις στα εντός έδρας ματς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ατμόσφαιρα καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν άψογη, τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

SERIFOS NEW 2014Η Σέριφος είχε την πρώτη της μεγάλη φάση στο 1ο μόλις λεπτό με τον Ανδρέα Βαλσαμάκη να πλασάρει από αριστερά τον Καρποδίνη, όμως ο παριανός πορτιέρο, απέκρουσε σταθερά.

Ο Αίαντας απάντησε στο 4ο και 6ο λεπτό με τους Μουλίδη και Δημόπουλο με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα να περνούν πάνω από τα γκολπόστ του Γούναρη.

Ένα λεπτό αργότερα οι συριανοί άνοιξαν το σκορ όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Αντώνης Δημόπουλος εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην άμυνα της Σερίφου και με πλασέ έκανε στο 7ο λεπτό το 0-1 για την ομάδα του.

Ο Αίαντας συνέχιζε να πιέζει θέλοντας να «τελειώσει» το ματς και στο 11ο λεπτό έχασε κι’ άλλη ευκαιρία με τον Ρούσσο που σούταρε δυνατά άουτ.

Οι σερφιώτες αντέδρασαν και στο 19ο λεπτό έπειτα από γέμισμα στην μικρή περιοχή του Αίαντα ο Μονοβάσιος έπιασε κεφαλιά η οποία πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Καρποδίνη.

Στο 20ο λεπτό ήταν η σειρά του Χρυσολωρά όμως το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Καρποδίνη.

Στο 27ο λεπτό ο νεαρός Ανδρέας Μουστάκας έβγαλε την σέντρα στον Ανδρέα Βαλσαμάκη όμως η κεφαλιά του έμπειρου μέσου των σερφιωτών πέρασε αουτ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει για τον ΑΟ Σερίφου όταν στο 31ο ο Χρυσολωράς έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά έστειλε στην καρδιά της άμυνας του Αίαντα την μπάλα όμως αυτή κατέληξε λίγο έξω πριν προλάβει ο Λιβάνιος να την στείλει στα δίχτυα.

Ο Αίαντας ένα λεπτό αργότερα είχε μια καλή ευκαιρία με τον Καρίμαλη να σημειώσει τέρμα όμως ο νεαρός άσσος των συριανών ανάγκασε τον Γούναρη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο 40’ ο νεοεισελθόν Ράμπιας εκτέλεσε φάουλ βρίσκοντας το κεφάλι του Κοσμά Βαλσαμάκη όπου η κεφαλιά του τελευταίου μπλόκαρε ο Καρποδίνης σταθερά.

Στο 42’ ο Ρούσσος του Αίαντα έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γούναρη και ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα το πλάγιο του Μποφίλιου βρήκε το Ανδρέα Βαλσαμάκη μέσα στην μεγάλη περιοχή όπου με κεφαλιά ανάγκασε τον Καρποδίνη σε μια δύσκολη επέμβαση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία των φιλοξενουμένων στο 2ο λεπτό όταν ο Δημόπουλος σούταρε μόλις άουτ.

Στο 49ο ο Ράμπιας με εκτέλεση φάουλ ανησύχησε τον Καρποδίνη.

Η Σέριφος στο 59ο λεπτό έφυγε στην αντεπίθεση με τον Μονοβάσιο, έπειτα απο πάσα τρύπα του Γαρβιήλ, ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο κ. Ζαράνης έδηξε την άσπρη βούλα όπου ένα λεπτό αργότερα ο Μαρίνος Λιβάνιος έκανε το 1-1.

Με την ψυχολογία ανεβασμένη οι σερφιώτες έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον σκόρερ τους Λιβάνιο να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Καρποδίνη στο 73’ και 3 λεπτά αργότερα ο Αντωνάκης ανάγκασε σε νέα επέμβαση τον πορτιέρο των συριανών.

Ο Ρούσσους στο 79’ εκτέλεσε φάουλ για τον Αίαντα όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γούναρη.

Στο 82 ο ΑΟ Σερίφου παρα λίγο να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Ρεβίνθης σούταρε δυνατά στην εστία του Καρποδίνη.

Η τελευταία φάση ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν παράλληλη σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Γούναρη πέρασε μπροστά από τους επιθετικούς του Άγιαξ οι οποίοι δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΟ Σερίφου: (Παλαιός Μ.), Γούναρης Κ., Μουστάκας Α. (38’ Ράμπιας), Λιβάνιος Μ., Ρεβίνθης Ν., Γεροντάρης Ι., Βαλσαμάκης Κ., Μποφίλιος Ι., Χρυσολωράς Κ. (46’ Γαβριήλ), Βαλσαμάκης Α. (64’ Αντωνάκης), Λιβάνιος Μ., Μονοβάσιος Α.

Αίαντας Σύρου: (Ρούσσος Γ.), Καρποδίνης Κ., Γεράρδης Κ. (62’ Καφτηράνης), Βαμβακούσης Α., Φωτεινιάς Μ., Καμπάνης Μ. (73’ Τσιριγώτης), Καρίμαλης Μ., Δημόπουλος Α., Φωτεινιάς Γ., Ρούσσος Ι., Δεναξάς Μ.

 

Άψογη η διαιτησία του κ. Ζαράνη και των βοηθών κ.κ. Βασάλου και Μπελίτση.

 

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος απο την Σέριφο.

serifos-ajax-18-1-2015-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares