Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 18:52

Πέρασε εύκολα από την Άνδρο

Δεν υπαρχουν πολλα πραγματα να πει κανεις για το χθεσινο παιχνιδι Ανδριακος – ΑΟ Συρου, αφου κερδισε ανετα και δικαια ο καλυτερος.

0-1 στο 18΄ με τον Μπαλοπητα,0-2 στο 25΄ με τον Γκιουραϊ και καπου εκει το παιχνιδι τελειωσε ως προς το ποιος θα ειναι ο νικητης χωρις ομως οι 22 να ριξουν τις προσπαθειες και να σταματησουν να προσφερουν ποδοσφαιρικο θεαμα στους 100 φιλους που βρεθηκαν στο "Ι.Μ.Γουλανδρης".

0-3 στο 34΄παλι με τον Γκιουραϊ  και αφου λανθασμενα ο διαιτητης Δεληγιαννης αφησε τη φαση να εξελιχθει μιας και ειχε προηγηθει χερι υπερ των γηπαδουχων.

Στο 76΄ ο Σαγκινετος εκανε το 0-4 ενω στο 82΄ παλι ο Γκιουραϊ πετυχε το 0-5 αφου ξανα ο διαιτητης Δεληγιαννης αφησε τη φαση να εξελιχθει, μη βλεποντας καθαρα χερι - πεναλτυ υπερ του Ανδριακου.

Στο 87΄ο Ραμπαβιλας εκανε το τελικο 0-6.

Οπως ξαναειπα και οπως ειδαμε ολοι , δεν υπαρχει το παραμικρο θεμα για το ποσο αξια και δικαιη ηταν η νικη του ΑΟΣ. Σιγουρα ομως το σκορ θα μπορουσε να ηταν ποιο ελαφρυ για τους "εφοπλιστες" αν ο διαιτητης Δεληγιαννης ειχε επισκεφθει προσφατα εναν οφθαλμιατρο, ή αν εστω διεθετε γρηγορα και αμεροληπτα αντανακλαστικα. Χωρις προβληματα και παντα στη σωστη θεση οι βοηθοι Μενδρινος και Μουταφης.

Ανδριακός (Μπενάς): Πατσαβός, Ισλαμάι, Σέμα (λ.τ. 46’ Γρυμάνης), Ψαριανός, Κριτης, Ζαννάκης Β. (λ.τ. 15΄Γλυνός Μ.), Κοντομάρκος, Χαλάς, Κουλούρης, Γλυνός, Ζαννάκης Γ. (52’ Γαρύφαλος).

ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Μανουδάκης, Κόκκαλης, Παπαδάκης (λ.τ. 34’ Τερόλης), Μαραγκός (58΄Σαγκινέτος), Μπαλόπητας, Γκιουράι, Μουράι, Ραμπαβίλας, Σέχου (78΄Δημητρακόπουλος), Καπλάνης.

Για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

ΑΝΔΡΟΣ

ANDROS kopeles

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares