Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 23:54

Πρώτος και καλύτερος στον όμιλο του ο Παμμηλιακός

Μια ακόμα νίκη και τρεις ακόμα πόντους στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο Παμμηλιακός την Κυριακή 18/1 κερδίζοντας για την 7η αγωνιστική του β’ ομίλου του πρωταθλήματος τον ΑΟ Πάρου με 3-0 στη Μήλο.

Η ομάδα της Μήλου, πέραν του πρώτου 20λέπτου, δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες, παρά την καλή αγωνιστική παρουσία του ΑΟ Πάρου στο παιχνίδι. Η ομάδα της Παροικιάς ατύχησε να χάσει την ευκαιρία του αγώνα στο 0-0 με τον Αρκουλή και κατόπιν πλήρωσε τις αμυντικές της ελλείψεις των βασικών της στόπερ Τσαντουλή και Βούσουλα. Με τη νίκη του αυτή ο Παμμηλιακός σφράγισε και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλό του, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης φάσης και πάει αδιάφορος στη Σύρο να αντιμετωπίσει τον Αίαντα, σε ένα κρίσιμο ματς για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και του σημερινού του αντιπάλου.

MHLOS 2014-2015

Η ανάλυση του αγώνα

Η ομάδα της Πάρου μπήκε δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Παμμηλιακό και θα μπορούσε να το πετύχει αν ήταν πιο προσεκτική και να αλλάξει τελειώς τη ροή και την τελική έκβαση του αγώνα. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο και με τον Παμμηλιακό ψηλά στο γήπεδο, ο Αρκουλής στο 10’, έφυγε στην αντεπίθεση εκμεταλλευόμενος το λάθος στο κέντρο από τον Kαραπετσάνη, ξεπέρασε και τον Σίδερη και βρέθηκε «φάτσα» με τον Αϊβαλιώτη και το 0-1 με το Μηλιό πορτιέρο όμως να του λέει «όχι» στο δυνατό σουτ που επιχείρησε. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 18’ ο Παντελαίος μετά από φάουλ του Αρκουλή πιάνει την κεφαλιά που περνάει ελάχιστα άουτ.

Η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους θα έρθει με την συμπλήρωση του 20ου λεπτού, μετά από φάουλ του Καραπετσάνη, κεφαλιά του Πάντου και γενική σύγχυση της άμυνας του ΑO Πάρου, που κατέληξε σε κόρνερ από το οποίο προήλθε και το 1-0, στην πρώτη δηλαδή ουσιαστικά επικίνδυνη επίθεση του Παμμηλιακού. Το γκολ αυτό άλλαξε το ρυθμό του αγώνα, που έγινε πολύ γρήγορος και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είδαμε το καλύτερο από πλευράς θεάματος κομμάτι του. Αρχικά ο Παμμηλιακός χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Σάντα (φεύγει μόνος αλλά δεν τελειώνει σωστά τη φάση) να φέρει το ματς στο 2-0 μέσα σε ένα λεπτό και κατόπιν ο ΑΟ Πάρου προσπάθησε να απαντήσει άμεσα στην κόντρα με Αρκουλή και Καράι και ξανά ο Παμμηλιακός σε κούρσα του Σίδερη μέχρι το κέντρο και κάθετη στον Σάντα που τελειώνει με βιαστικό πλασέ, πριν ακολουθήσει η φάση του 2-0. Όλα αυτά μέσα σε 7 λεπτά! Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο ΑΟ Πάρου διαμαρτύρεται για ένα μαρκάρισμα του Σίδερη στον Καράι που δεν δόθηκε, με τον αμυντικό των «κόκκινων» να έχει ήδη κίτρινη κάρτα.

Στο β’ ημίχρονο ο Παμμηλιακός έκανε απλά διαχείριση του παιχνιδιού και «έκατσε» πάνω στο 2-0 που «έφτιαξε» στο α’ μέρος, με το ρυθμό να πέφτει, παρά το 3ο γκολ που ήρθε στα μισά του β΄μέρους. Ο ΑΟ Πάρου είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει, αλλά χωρίς επιτυχία, απέναντι στην γνωστή απόλυτη αμυντική λειτουργία του Παμμηλιακού. Είχε την ευκαιρία του Καράι στο 51’, με τον Αϊβαλιώτη να τον προλαβαίνει με έξοδο, ενώ στο 62’ οι Παριανοί «φωνάζουν» σωστά για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου που δίνει ο διαιτητής της συνάντησης, ενώ ο Καράι φεύγει μόνος του από αριστερά και δεν αφήνεται το πλεονέκτημα. Με ένα καλό σουτ για κάθε ομάδα έκλεισαν οι φάσεις του αγώνα, του Σάντα για τον Παμμηλιακό του Κληρονόμου για τον ΑΟ Πάρου.

Τα γκολ του αγώνα:

AO PAROY 2014-201520’: Ο Ντένις Σάντα εκτελεί κόρνερ από αριστερά, ο Τέλης Πάντος πετάγεται στο πίσω δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τον Παμμηλιακό (1-0).

27’: Εξαιρετική μπαλιά του Βασίλη Καμακάρη βρίσκει το Ντένις Σάντα στην περιοχή και αυτός με άμεσο πλασέ στην κίνηση στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μανέκα για το 2-0.

67’: Ο Φίλιππος Καλέσης ξεφεύγει από δεξιά, κάνει πανέμορφη σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Βασίλη Καμακάρη, που προλαβαίνει την έξοδο του Μανέκα και «γράφει» το τελικό 3-0 για τον Παμμηλιακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Αϊβαλιώτης Α.): Αϊβαλιώτης Θ., Κυρίτσης (86’ Μπεκογιάννη), Πουλάκης, Πάντος (78’ Σοσόλι), Σίδερης, Καραπετσάνης, Μαυρογιάννης (65’ Καλέσης), Στεφανή, Καμακάρης, Σάντα, Ατανάσοφ.

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Μανέκας, Κρουσταλάκης, Ρούσσος, Σκιαδάς, Παντελαίος, Σένκα (46’ Γαβαλάς), Αρκουλής, Κληρονόμος (78’ Γιουρτζίδης), Καράι (78’ Μπαρδάνης), Πετρόπουλος, Δαφερέρας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής: ΑΟ Σερίφου-Αίαντας Σύρου 1-1 και Νηρέας-Πανσιφναϊκός 7-0.

Μικρά από τη Μήλο

- Απογοητευτική η εικόνα στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Μήλου με ελάχιστο κόσμο να δίνει το παρόν παρά την ηλιόλουστη μέρα και την αήττητη πορεία του Παμμηλιακού.

- Από την κερκίδα έδινε εντολές ο προπονητής του Παμμηλιακού Ζαχαρίας Γκούτζας, που εξέτιε ποινή αποκλεισμού από τον πάγκο, λόγω της αποβολής του στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στη Σέριφο.

- Το περιβραχιόνιο του αρχηγού φόρεσε σε αυτόν τον αγώνα ο Τέλης Πάντος, τιμής ένεκεν, στο τελευταίο του παιχνίδι πριν παρουσιαστεί φαντάρος. Δυστυχώς η τύχη του γύρισε την πλάτη και αποχώρησε λόγω τραυματισμού (πιθανό κάταγμα στη μύτη). Το περιβραχιόνιο πέρασε στον Ηλία Κυρίτση.

- Λίγα λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας ο Μπαρδάνης του ΑΟ Πάρου χτύπησε άνανδρα και εκτός φάσης τον μικρό Φίλιππο Καλέση, που σωριάστηκε στο έδαφος, κάτι που δυστυχώς δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητικού τρίου.

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος απο την Μήλο.

pammiliakos-aop-18-1-2015-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares