Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 00:50

Νίκη με επική ανατροπή για τον Πανθηραϊκό

Το 0-3 έγινε 5-3 για τον Πανθηραϊκό που προχώρησε σε μία ακόμη νίκη με ανατροπή που μπορεί να χαρακτηριστεί ως επική. Το 0-3 έγινε 5-3 για τον Πανθηραϊκό που προχώρησε σε μία ακόμη νίκη με ανατροπή που μπορεί να χαρακτηριστεί ως επική.

Σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από την ένταση και τις δυνατές μονομαχίες, ο Πανθηραϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Καρτεράδο.

THIRA IATRIKOΚελίδης

Η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της αν και βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης στο τέλος κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 5-3. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο επιθετικός του Πανθηραϊκού Γιώργος Κελίδης, ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο κατάφερε να πετύχει τέσσερα τέρματα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πραγματοποίηση αυτής της επικής ανατροπής του σκορ. 

Μπλακ άουτ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα απρόοπτο γεγονός, αφού μετά από πέντε μόλις λεπτά, είχαμε μια ξαφνική διακοπή ρεύματος, η οποία βύθισε στο σκοτάδι το γήπεδο και τη γύρω περιοχή. Έτσι, η αναμέτρηση συνεχίστηκε μετά από 30λεπτη διακοπή, όταν δηλαδή αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση. 

Ψυχωμένος

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Καρτεράδος ήταν αυτός που μπήκε πιο ψυχωμένα στο παιχνίδι, και εκμεταλλευόμενος την κακή παρουσία του Πανθηραϊκού, κατάφερε να φτάσει πρώτος στο γκολ, όταν στο 21' ο Τζούρος με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Καρτεράδος έφτασε στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος, καθώς μετά από νέο λάθος των παικτών του Πανθηραϊκού, ο Αγκαράι με σουτ από μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το 0-2. Από το σημείο αυτό και έπειτα ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές του όμως διακατέχονταν από μεγάλη νευρικότητα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες.

Σημαντικός

Στη μοναδική καλή στιγμή του Πανθηραϊκού στο πρώτο ημίχρονο, ο Παπασταθόπουλος έπιασε ένα όμορφο σουτ που κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Κουρδελάκη. Το νέο απόκτημα των "Μπλε" πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του Πανθηραϊκού, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να αποσπά τα θετικά σχόλια όσων βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, για τις απλές αλλά και συγχρόνως ουσιαστικές ενέργειές του, δείχνοντας με την απόδοσή του ότι θα αποτελέσει πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Πανθηραϊκού. 

Τζούρος

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά με τον Πανθηραϊκό να ψάχνει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι.  Αυτό λίγο έλειψε να συμβεί στο 46' με τον Ζώνα να χάνει μια καλή ευκαιρία. Ο Καρτεράδος όμως ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα, στο 48ο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα, μετά από γέμισμα στην περιοχή του Πανθηραϊκού, ο νεαρός επιθετικός του Καρτεράδου, Τζούρος Αποστόλης, κατέβασε όμορφα τη μπάλα, απέφυγε τους αμυντικούς με ωραία ενέργεια και νίκησε τον Ξαγοράρη με δυνατό σουτ, πετυχαίνοντας έτσι το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, και συγχρόνως το 0-3. Ο νεαρός μέρα με τη μέρα δείχνει να «μεστώνει» ποδοσφαιρικά και σίγουρα στο μέλλον θα αποτελέσει ένα από τα νέα ποδοσφαιρικά αστέρια του νησιού.

SYNOLAKISΕπική ανατροπή

Από το σημείο αυτό και έπειτα, ο Καρτεράδος φαίνεται να μένει από δυνάμεις και να χάνει αρκετές μονομαχίες στο χώρο της μεσσαίας γραμμής, ειδικά μετά την έξοδο του Φύτρου. Από την άλλη,  ο Πανθηραϊκός δείχνει να ξυπνάει και να ψάχνει το γκολ με πιο ορθολογικό τρόπο, αφού ο Παπασταθόπουλος έγινε αρκετές φορές κάτοχος της μπάλας και μοίρασε το παιχνίδι στα άκρα, όπου οι Τζωρμπατζάκης και Ζώνας από τα αριστερά, και Παναγιωτίδης με Φύτρο από τα δεξιά, έκαναν συχνές πλαγιοκοπήσεις. Σε μία από αυτές, ο Τζωρμπατζάκης παίρνει τη μπάλα από το Ζώνα, μπαίνει στην περιοχή και σερβίρει έτοιμο γκολ στον Κελίδη, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι στο 50ό λεπτό και με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-3. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Πανθηραϊκού, οι οποίοι συνέχισαν την προσπάθεια για να πετύχουν ένα ακόμη γκολ που θα τους έβαζε για τα καλά στο παιχνίδι. Έτσι, στο 73΄μετά από σουτ του Κωνσταντίνου και ασταθή απόκρουση του Κουρδελάκη, ο Κελίδης παίρνει το ριμπάουντ και από κοντά μειώνει σε 2-3.  Στο 80' ο Πανθηραϊκός φτάνει στην ισοφάριση, όταν ο Παπασταθόπουλος μετά από εξαιρετική κίνηση βρήκε στον κενό χώρο τον Παναγιωτίδη, ο οποίος έκανε το γύρισμα, και μετά από κόντρες ο Κελίδης με δυνατό βολέ ισοφαρίζει σε 3-3. Λίγο αργότερα, και ενώ όλοι οι παίκτες του Πανθηραϊκού αναζητούσαν το γκολ της νίκης, ο Καρτεράδος έχασε μοναδική ευκαιρία για να πάρει εκ νέου προβάδισμα, όμως το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε ο Νομικός Αργύρης πέρασε λίγο άουτ. Τελικά, στο 87ο λεπτό, ο Πανθηραϊκός φτάνει στην ολική ανατροπή. Ο Τζωρμπατζάκης εκτελεί ένα φάουλ από τα δεξιά, και ο Ζώνας με κεφαλιά, δίνει το προβάδισμα στον Πανθηραϊκό, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.  Το τελικό 5-3 ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς, με σκόρερ και πάλι τον Κελίδη.

Με τη νίκη αυτή ο Πανθηραϊκός έφτασε τους 31 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, και να στρέφει πλέον την προσοχή του στην αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου. Ο Καρτεράδος από την άλλη, παρά την ήττα, διατηρήθηκε στην 5η θέση με 15 βαθμούς, και ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου το Φιλώτι.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Βάιλας, Ρούσσος, Nομικός

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος) : Ξαγοράρης, Τζωρμπατζάκης, Βλαβιανός (Βαζαίος 46΄), Λύκος (Κελίδης 50') , Κολιούσης, Lluka (λ.τ Δαμίγος 67), Φύτρος, Κωνσταντίνου, Παπασταθόπουλος, Ζώνας, Παναγιωτίδης.

Αναπληρωματικοί:Ματσιώτας, Λυγνός, Βρενάγκρ, Νομικός.

Καρτεράδος (Τζούρος) : Κουρδελάκης, Βαρμάζης, Κλουβάτος, Ζερβάκης, Ξαγοράρης, Νομικός Γ., Φύτρος ( Selishtaj 55'), Νομικός Α., Μπινιέρης, Αγκαράι, Τζούρος (Bαζαίος 55')

Αναπληρωματικοί:Γεωργιάδης, Βλαβιανός.

10943335 815112388560579 833811930 n10949794 815110468560771 1990278519 n10950854 815110708560747 1881079677 n

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares