Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 18:29

Τίποτα δεν χαρίζετε, όλα κερδίζονται κ. Καφτηράνη

Με αφορμή την ανοιχτή καυστική επιστολή του Χρήστου Καφτηράνη προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Σιγάλα ο πρόεδρος του Αστέρα μαρμάρων Ανδρέας Σάμιος μας απέστειλε τα παρακάτω ερωτήματα – προβληματισμούς, που απευθύνονται προς τον κ. Καφτηράνη.

Κε Χ. Καφτηράνη,

Διάβασα την επιστολή σας που αφορά την ψήφο του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων στη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Ε.Π.Ο. (για την οποία από 31-1-2015 έχω δημόσια εκφράσει τις απόψεις μου ) και οφείλω ως ελεύθερος και ενεργός πολίτης,για να ανοίξουμε μια δημόσια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, με μόνο προαπαιτούμενο το καλό του ποδοσφαίρου, να εκθέσω τα παρακάτω ερωτήματα και προβληματισμούς.

Κε Χ. Καφτηράνη,

1. Μέχρι σήμερα ήσασταν αμέτοχος ή συμμέτοχος στη λειτουργία και στις αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. και εάν ναι, που έχετε διαφοροποιηθεί στη λειτουργία της, σε ποιες αποφάσεις και πως επιδιώξατε την αναβάθμιση της λειτουργίας σας με την ουσιαστικότερη συμμετοχή των σωματείων, πέραν της εκλογικής και των εκατέρωθεν καταγγελιών για την διαιτησία κλπ.

2. Δεν λέτε κουβέντα και δεν αναπτύσσετε την αποψή σας στα διατυπωμένα επιχειρήματα του Προέδρου, για την λειτουργία και νοοτροπία που διέπει την Ε.Π.Ο και το Δ.Σ. αυτής.

3. Αναφέρετε «αγνοώντας την αντίθετη με εσάς θέση των άλλων 51 Ε.Π.Σ. της χώρας που συντάχθηκαν και ψήφισαν τον μοναδικό υποψήφιο κ. Γκιρτζίκη για πρόεδρο της Ε.Π.Ο.; ». Αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι η θέση-περιτύλιγμα των 51 αλλά το περιεχόμενο αυτής.

Και εφόσον με έμμεσο τρόπο την στηρίζετε, μπορείτε να μας το εκφράσετε – διατυπώσετε το περιεχόμενο της για να το πληροφορηθούμε!!!

4. Μπορείτε να μας πείτε τις θέσεις και προτάσεις σας, απέναντι στην πλήρη απαξίωση διοικητική, οικονομική και αρχών-αξιών που βιώνει τα τελευταία χρόνια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που πήγαζε από την στάση και την πολιτική των ανωτέρων οργάνων (κυβέρνηση, υπουργείο κλπ), μέσω του σφικτού εναγκαλισμού του με το επαγγελματικό, που για τους ίδιους αντιπροσωπεύει αξίες που κινούνται στη σφαίρα της πιο άγριας καταδίωξης του κέρδους, αλλά και της ισχύος σε δραστηριότητες ευθέως παράνομες - σύμφωνα με τις εκατέρωθεν καταγγελίες τους (εδώ βάλε όλους τους προέδρους των ΕΠΑΕ) - της αρμοδιότητας του Ποινικού Κώδικα και

5. Διερωτηθήκατε, άραγε, που οδηγεί η αντίληψη-νοοτροπία ‘‘να τα έχω καλά με τους ανωτέρους μου’’ που σκιαγραφείτε και περιγράφετε στην επιστολή σας?

Κε Χ. Καφτηράνη,οφείλουμε να οργανωθούμε, να καταγράψουμε –ι εραρχήσουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που μας πρέπει και μας αναλογούν, τίποτα δεν χαρίζετε, όλα κερδίζονται.

Α. Σάμιος

Πάρος 3-2-2015

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares