Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 00:17

Πιο ποδόσφαιρο Κύριοι;

Λάβαμε και φυσικά δημοσιεύουμε μία ασυνήθιστη επιστολή του τερματοφύλακα του Νηρέα Πέτρου Βεντουρή.

Ο Πέτρος Βεντουρής αναφέρεται στην ανεπάρκεια και αδυναμία κάποιων διαιτητών να σταθούν και να υποστηρίξουν τον ρόλο τους, αφήνοντας αιχμές για επιλογές των «δικών μας παιδιών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, βάλλοντας κατά των αρμοδίων για αναξιοκρατία, έλλειψη οράματος, έπαρση και ταπεινά κίνητρα των διαιτητών.

Πιο ποδόσφαιρο Κύριοι;

Ονομάζομαι Βεντουρής Πέτρος και αγωνίζομαι στην ομάδα του Α.Μ.Ε.Σ Νηρέα. Γράφω το άρθρο αυτό, ζητώντας ζωτικής σημασίας απαντήσεις απ’ τους αρμόδιους της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, σαν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και κυρίως σαν φίλαθλος. Με αφορμή το πρόσφατο Παριανό ντέρμπι , αρχικά θέλω να συγχαρώ τους πρώτα φίλους μου και ύστερα εντός γηπέδου αντιπάλους παίχτες του Α.Ο.Π για την νίκη τους. 

Πάμε τώρα στο θέμα που εμένα απασχολεί ιδιαιτέρως. Δύο πρόσωπα, Μ. Παπαδάκης ο προπονητής μου και Δ. Τριανταφυλλάκος προπονητής Α.Ο.Π. Αυτοί οι άνθρωποι Κύριοι απ’ την αρχή έδειξαν τις προθέσεις τους, ήθος, ποδοσφαιρική παιδεία και χαρακτήρας, τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Είναι άνθρωποι που αν μη τι άλλο αξίζουν τον σεβασμό όλων μας(σας), γιατί αγωνίζονται καθημερινά με μόνο σκοπό να καλλιεργήσουν προσωπικότητες και αθλητικό πνεύμα.  

Εδώ λοιπόν έρχομαι εγώ και σας ρωτώ κύριοι της Ε.Π.Σ. Ποιο είναι το όραμα σας για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, ποιες οι επιδιώξεις και ποιοι οι πρωταγωνιστές; Θέλετε τέτοιους ανθρώπους όπως οι παραπάνω ή αρέσκεστε στα δικά σας παιδιά με ότι αυτό συνεπάγετε; 

Δεν θα κατηγορήσω κανέναν Κ. Ρούσσο, Ζαράνη  ή όπως αλλιώς λέγετε για αδικίες, λάθη, δόλο κλπ. Όταν κάποιος δεν μπορεί να υποστηρίξει το αντικείμενο του, πάντοτε θα είναι κατώτερος των περιστάσεων. Ποιοι είναι όμως αυτοί που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, ποιος ο ρόλος τους; Με πιο δικαίωμα στολίζουν με κοσμητικά επίθετα, απειλούν και υψώνουν ανάστημα στους ποδοσφαιριστές;

Τι ζητάτε λοιπόν κύριοι της Ε.Π.Σ, ανθρώπους με αξίες ή να βγει το μεροκάματο;

Θα πρωταγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές ή θα γίνονται έρμαια στις ορέξεις κάποιων- κάποιων; 

Ως πότε η ανικανότητα τους θα χαλάει τις Κυριακές μας;  

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares