Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 01:17

Με το «δεξί» στα μπαράζ ο Πανσιφναϊκός

Στην πρεμιέρα των μπαράζ για την παραμονή στην 1η κατηγορία του πρωταθλήματος ο Πανσιφναϊκός υποδεχόταν στην έδρα του την ομάδα του Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα με στόχο τη νίκη που θα του έδινε βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα για τη συνέχεια.

SIFNOS XORHGOI 2014 GRIGOROΣτα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν καλά τη μπάλα με αποτέλεσμα να μη μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και να υποπίπτουν σε πολλά λάθη κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Με τη συμπλήρωση του 21’ λεπτού οι γηπεδούχοι σε μια αντεπίθεση προσπάθησαν να απειλήσουν, με τον Γεωργούλη να κάνει ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Δ. Ρούσσου που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα αφού είδε τη μπάλα να περνάει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του. Αμέσως μετά οι παίκτες του Νηρέα απείλησαν με τη σειρά τους την εστία του Κάραβου που όμως έκανε μια πολύ όμορφη επέμβαση στο πλασέ που επιχείρησε ο Κορτιάνος κρατώντας το μηδέν. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες βγήκαν με διάθεση να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε και το προβάδισμα στο σκορ. Οι παίκτες του Νηρέα είχαν την πρώτη φάση με τον Zeneli στο 47’ να κάνει ένα σουτ που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 50’ και μετά από μια πανέμορφη κάθετη πάσα του πιο δραστήριου παίκτη των γηπεδούχων Σαβιολίδη, ο Ν. Ζουμής βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Νηρέα ο οποίος στην προσπάθεια του να ανακόψει τον αντίπαλο του τον ανέτρεψε με τον διαιτητή του παιχνιδιού να καταλογίζει το πέναλτι υπέρ της ομάδας του Πανσιφναϊκού.

pansifnaikos-nireas-15-3-2015-1

Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκούμας από πλευράς γηπεδούχων ο οποίος με ένα δυνατό πλασέ στην αριστερή γωνία του Δ. Ρούσσου (που έπεσε σωστά) άνοιξε το σκορ βάζοντας την ομάδα του μπροστά κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων. Ακολούθησε ένα 5λεπτο όπου οι γηπεδούχοι με τον ενθουσιασμό από το τέρμα που πέτυχαν πίεσαν για την επίτευξη και δεύτερου τέρματος χωρίς όμως τη μεγάλη φάση. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβαίνουν και να πιέζουν την ομάδα του Πανσιφναϊκού με στόχο τους το γκολ της ισοφάρισης. Στο 66’ ο Zeneli βρέθηκε λίγο έξω από τη μικρή περιοχή των γηπεδούχων και με ένα συρτό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ χωρίς όμως να τα καταφέρει αφού ο Κάραβος έκανε μια όμορφη επέμβαση κρατώντας το μηδέν. Οι παίκτες του Νηρέα συνέχισαν να πιέζουν τους αντιπάλους τους και στο 68’ έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα αφού το σουτ που επιχείρησε ο Zeneli από το ύψος της μεγάλης περιοχής των αντιπάλων τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κάραβου. Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι παίκτες του Πανσιφναϊκού προσπάθησαν να αντιδράσουν και ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι ευτυχώντας μάλιστα στο 78’ και σε μια φάση που δεν «μύριζε» γκολ να διπλασιάσουν τα τέρματά τους μετά από ένα σουτ που επιχείρησε ο Ατσόνιος με το δεξί αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα που είδε τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της δεξιάς γωνίας της εστίας του.

pansifnaikos-nireas-15-3-2015-2

Μετά από το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν, οι παίκτες του Νηρέα προσπάθησαν να αντιδράσουν ώστε να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Έτσι στο 83’ εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και συγκεκριμένα του Γκούμα κατάφεραν με τον Hasani να μειώσουν σε 2-1 και να βάλουν «φωτιά» για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Τελικά όμως από εκείνο το σημείο και μετά τίποτα δεν άλλαξε με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει την γηπεδούχο ομάδα του Πανσιφναϊκού νικήτρια. Παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση πανηγύρισαν αυτή τη νίκη μαζί με τον κόσμο τους και πλέον έχουν το μυαλό τους στον επόμενο αγώνα για τα μπαράζ παραμονής με τον Α.Ο. Σερίφου στο γειτονικό νησί.

Πανσιφναϊκός - Νηρέας: 2 – 1

Πανσιφναϊκός (Φράγκος): Κάραβος, Λεμπέσης, Κίτσαλης, Διαρεμές, Σταυριανός, Λυκογιάννης, Γκούμας, Ζουμής (89’ Ραπτόπουλος), Γεωργούλης (64’ Ατσόνιος), Μαυρογιάννης (72’ Ναδάλης), Σαβιολίδης.

Νηρέας (Παπαδάκης): Ρούσσος Δ., Ρούσσος Π., Σκεπαρνιάς, Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρίγος, Τσιόπουλος (65’ Ζουμής), Hasani, Κορτιάνος, Zeneli, Hatzia, Φραγκογούλας (52’ Χρυσοχόος).

Διαιτητής: Νίκος Μαραγκός

Βοηθοί: Στέλιος Τσιριγώτης, Λουκάς Βασάλος.

 

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος απο την Σίφνο.

pansifnaikos-nireas-15-3-2015-3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares