Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 13:01

Αήττητοι οι Νέοι του Πανθηραϊκού

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Νέων η ομάδα του Πανθηραϊκού, αφού μετά από ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Πανθηραϊκού,  επικράτησε του Παμμηλιακού με σκορ 3-1.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι παρά το περασμένο της ώρας, αφού η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 21:45, αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Η ομάδα των ''μπλε'' δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες για γκολ και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 11ο λεπτό, μετά από όμορφη ενέργεια και σουτ του Κρεμμύδα.
Το 2-0 έγινε στο 58' μετά από κεφαλιά του Βότση, ενώ ο Ρινάκης στο 74ο λεπτό σημείωσε το 3-0 και πάλι με κεφαλιά. Το τελικό 3-1 σημείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Καρβουνιάρης, με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Βακόνδιος, με βοηθούς τον κ. Ζαράνη και κ. Ζώρζο.

Ο Πανθηραϊκός με ανακοίνωσή του εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του Παμμηλιακού, η οποία υπέστη πραγματικά μεγάλη ταλαιπωρία για να φτάσει στο νησί της Σαντορίνης και να πραγματοποιηθεί ο αγώνας για το πρωτάθλημα Νέων.

Συνθέσεις:
Πανθηραϊκός(Κρεμμύδας): Ρούσσος, Κοιλιακούδης, Ρενιέρης ( 62' Κουρπέτης), Παγώνης, Βλαβιανός (75' Φουστέρης), Δρόσος (80' Δαμίγος), Σιγάλας, Κρεμμύδας, Βότσης (71' Κόκκαλης), Ματσιώτας, Μενδρινός (50' Ρινάκης)Αναπληρωματικοί: Δαμίγος, Αρβανίτης, Ρινάκης, Κουρπέτης, Ξαγοράρης, Κόκκαλης, Φουστέρης
Παμμηλιακός(Λιβάνιος): Ζούλιας, Bakalski (62' Λιβάνιος), Δερδελάκος (70' Νάκας), Ντορίζας, Καρβουνιάρης, Μαρκαντώνης, Μαυρογιάννης, Bekojani, Χρόνης, Μακρινός(48' Μαθιουδάκης), Μαρκέτος (71' Σταθόπουλος)Αναπληρωματικοί: Μαθιουδάκης, Σταθόπουλος, Νάκας, Λιβάνιος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares