Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 14:07

Έχουμε επιστρέψει δυναμικά [vid]

Ο πρωτεργάτης και ο κύριος παράγοντας της επιστροφής του ΑΟ Σύρου στα ποδοσφαιρικά πράγματα των Κυκλάδων, πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος μίλησε στο s.c. μετά το τέλος του τελικού της Πάρου.

Ο κ. Φώσκολος τόνισε ότι για 2η χρονιά η ομάδα του έχασε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που ακολούθησε τον ΑΟ Σύρου στον τελικό, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο ΑΟΣ έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά.

Το βίντεο της συνέντευξης λόγω τεχνικού προβλήματος διακόπηκε, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε ότι αυριανή μέρα για τον ΑΟ Σύρου θα υπάρξει και με δικιά του πρωτοβουλία θα αναζητηθούν άξιοι παράγοντες που αγαπούν την ομάδα ώστε να μπουν μαζί του στην διοίκηση και να οδηγήσουν την ιστορική ομάδα της Σύρου εκεί που της αξίζει.

Σίγουρα ο Γιώργος Φώσκολος πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας του ΑΟ Σύρου, καθώς από την επανίδρυση του ασχολείται νυχθημερόν με την ομάδα, παίρνοντας πρωτοβουλίες , οι οποίες τις περισσότερες φορές τον δικαιώνουν απόλυτα.

Μην ξεχνάμε την περσινή ενίσχυση της ομάδας, αλλά και την έλευση του Μάκη Βαρθαλίτη στην έναρξη της χρονιάς, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, που έτρεξε ο ίδιος ο πρόεδρος και ήταν αυτή που τελικά έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε ο ΑΟ Σύρου να λάβει μέρος στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος.

Δείτε τι είπε ο κ. Φώσκολος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares