Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 15:21

Η νίκη μας δίνει ώθηση για το ματς στη Νάξο

Ο προπονητής του Κανάρη Νενήτων την Παρασκευή ήταν στην Μυτιλήνη και είδε τον άλλο αγώνα του ομίλου μεταξύ του Διαγόρα και του Πανναξιακού.

Ο κόουτς της Χιώτικης ομάδας μιλώντας στην Αλήθεια της Χίου σκιαγραφεί Διαγόρα και Πανναξιακό.

Φανερά ικανοποιημένος ήταν μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Κανάρη απέναντι στον Πυθαγόρα ο τεχνικός των πρωταθλητών Χίου.

Ο Χριστόφορος Τσατσαρώνης που είδε την ομάδα του να ξεκινάει τον «μαραθώνιο» των μπαράζ όπως ήθελε, δηλαδή με τρίποντο, δήλωσε ότι αυτή η νίκη «μας δίνει άλλη διάθεση για την Τρίτη», εννοώντας φυσικά ότι πάει ο Κανάρης για το δύσκολο παιχνίδι στην Νάξο με ιδιαίτερα ανεβασμένη ψυχολογία.

«Είμαι ευχαριστημένος από την γενική εικόνα της ομάδας. Ξεκινήσαμε με τρίποντο, ήταν αυτό που θέλαμε. Πήγαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, κάναμε αρκετές φάσεις. Διαχειριστήκαμε και σωστά το παιχνίδι μετά το 2-0. Ούτε πιέσαμε περισσότερο από ότι έπρεπε, για να καταναλώσουμε ενέργεια, ούτε είχαμε τραυματισμούς» ανέφερε ο προπονητής του Κανάρη.

Την Παρασκευή ο Χριστόφορος Τσατσαρώνης βρέθηκε στην Μυτιλήνη όπου παρακολούθησε το άλλο παιχνίδι του ομίλου, όπου ο Πανναξιακός με 1-0 επικράτησε του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. «Ήταν και οι δυο πολύ δυνατές ομάδες και έγινε δυνατό ματς» τονίζει, σκιαγραφώντας αρχικά τον Διαγόρα και λέγοντας για τους πρωταθλητές Λέσβου: «Ο Διαγόρας είχε την κατοχή, καλή κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, πίεσε ψηλά από την αρχή, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει. Όσες φορές βρήκε στόχο, τις προσπάθειες σταμάτησε ο πολύ καλός τερματοφύλακας της Νάξου».

Σχολιάζει για τον Πανναξιακό, ότι πρόκειται για μια παρά πολύ συμπαγής ομάδα, σημειώνοντας ότι: «με εντυπωσίασε η πολύ καλή αμυντική λειτουργία που είχε. Παράλληλα δικαιώθηκε που έπαιζε με κόντρα επίθεση. Σε μια από τις 4 φορές που βγήκε στην κόντρα σκόραρε και πήρε το παιχνίδι».   

Χαρακτηρίζει τον αυριανό αγώνα στη Νάξο, ότι είναι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, προσθέτοντας, στην ερώτηση εάν πρόκειται για ομάδα στα μέτρα του Κανάρη: «αυτό θα αποδειχτεί την Τρίτη. Αρχίζει παράλληλα από απόψε και ένας Γολγοθάς σε ότι αφορά τις μετακινήσεις. Θα αποδείξουμε εάν αυτό που θέλουμε μπορούμε να το κάνουμε. Εάν μπορούμε για κάτι καλό, θα το δούμε αύριο στη Νάξο και μετά στο εντός έδρας παιχνίδι Σάββατο ή Κυριακή με τον Διαγόρα».

Αλήθεια Χίου (Στέφανος Πικούνης)

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares