Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 02:09

ΖΕΙ... για το ποδόσφαιρο και τις ομάδες!

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο κ. Πέτρος Ραουζαίος έχει διατελέσει μία οκταετία παράγοντας σε ομάδες, όπου έχει προσφέρει ένα σημαντικό έργο, ενώ αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το πάθος του για ανιδιοτελή προσφορά σε ότι έχει σχέση με τον αθλητισμό.

Ο ίδιος έχει γίνει αποδέκτης τιμών από ομάδες που εδράζονται εκτός Σύρου, αφού τα σύνορα του νησιού του δεν έχουν αποτελέσει εμπόδιο γι αυτόν ώστε να σταθεί αρωγός σε άλλες Κυκλαδίτικες ομάδες. ''Θέλω να βρίσκομαι κοντά στους συλλόγους γιατί είναι κάτι που με γεμίζει σαν άνθρωπο'' είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του. Παμμηλιακός (2012), Αστέρας Μαρμάρων (2013), και ΑΜΣ Φιλωτίου (2015) είναι οι ομάδες που έχουν τιμήσει τον Πέτρο Ραουζαίο και με το έργο που προσφέρει σίγουρα θα υπάρξουν περισσότερες στο μέλλον.

Πλέον ο κ. Ραουζαίος αποφάσισε να δώσει τον αγώνα για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο που θα είναι αυτό του μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό ''Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο''.

Ο νεαρός παράγοντας μίλησε για την απόφαση του αυτή στην κάμερα του Cycladeslive σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη – τοποθέτηση που αξίζει να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο:

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares