Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 20:20

Επιστολή Μάριου Γαλανού για τις εκλογές

Την αμέριστη στήριξη των σωματείων δέχτηκε ο Μάριος Γαλανός στις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή.

Ο Σαντορινιός παράγοντας έλαβε σχεδόν το απόλυτο των ψήφων (8 στους 9) με την πάταξη του Χρήστου Καφτηράνη και θα είναι μέσα στα τρία μέλη του συνδυασμού που θα τον εκπροσωπήσουν στο Δ.Σ. της ΕΠΣΚ.

Ο κ. Γαλανός εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:

Aισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα σωματεία των Κυκλάδων μας που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία με την ψήφο τους να τους εκπροσωπώ στην Ε.Π.Σ Κυκλάδων, ειναι για εμένα τιμή και επιβράβευση για όλα αυτά που πρεσβεύω και υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του συνδυασμού μας ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' και προσωπικά στον κύριο Χρήστο Καφτηράνη για την στήριξη του.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω από την μεριά μου υπεύθυνα και ειλικρινά από την θέση μου στην Ε.Π.Σ Κυκλάδων ότι θα προσπαθήσω να δώσω σε όλους μας το δικαίωμα να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο έτσι όπως το έχουμε ονειρευτεί και να διορθώσουμε άμεσα τα κακώς κείμενα που συζητάμε κάθε Κυριακή.

Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ τον κ. Ειρηναίο Φρέρη για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ Κυκλάδων καθώς επίσης να ευχηθώ σε όλα τα μέλη που εκλέχθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν!!

Μάριος Γαλανός

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares