Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015 14:34

Εξελίξεις στον Παμμηλιακό

Εξελίξεις στον Παμμηλιακό φέρνει η παρουσία του Παύλου Δαούτη στη Μήλο, όπου από σήμερα ο νέος τεχνικός των "κόκκινων" σε συνεργασία με την διοίκηση προχωρούν στον σχεδιασμό του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο πρώτες κινήσεις του Παμμηλιακού είναι η παραχώρηση της ελευθέρας στον  Αντώνη Καραπετσάνη που θα συνεχίσει σε ομάδα της επιλογής του, όπως και του Τέλη Πάντου που πλέον επιστρέφει στον Άρη Πετρούπολης, από όπου είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στον Παμμηλιακό.

Ο Παύλος Δαούτης και η διοίκηση μέχρι αυτή τη στιγμή κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους σχετικά με τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν όσον αφορά τον σχεδιασμό, αφού όπως τονίζουν άνθρωποι της ομάδας προέχει η ισορροπία που πρέπει να υπάρχει στο τμήμα. Το σίγουρο είναι ότι όλοι στη Μήλο εργάζονται ώστε ο Παμμηλιακός να κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα ποιότητας και απόδοσης που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Τέλος ο Πρόεδρος του Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης και η διοίκηση της ομάδας θέλουν να ευχαριστήσουν για την προσφορά τους Αντώνη Καραπετσάνη και Τέλη Πάντο και τους εύχονται καλή πορεία στις νέες τους ομάδες. Ειδικά ευχαριστούν την διοίκηση του Άρη Πετρούπολης για τη συνεργασία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares