Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 13:49

Οριστικά μαζί ΑΟ Πάρου και Νηρέας

Είναι πλέον γεγονός...

Οι δύο ομάδες της Παροικιάς και της Νάουσας θα συνενωθούν και θα κατέβουν σαν μία ομάδα στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Ήδη από την γενική συνέλευση της Μυκόνου τόσο διά στόματος του πρόεδρου κ. Φρέρη, όσο και ανεπίσημα μεταξύ των παραγόντων, έγινε σαφής η απόφαση για κοινή κάθοδο.

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει κοινή επίσημη ανακοίνωση των συμβουλίων για να αποσαφηνιστεί με ακρίβεια ο τρόπος της συνένωσης.

Εμείς σε γενικές γραμμές μπορούμε να αναφέρουμε ότι η συμφωνία αφορά την επόμενη σεζόν και ο χαρακτήρας της θα είναι πειραματικός για να φανεί στην πράξη αν είναι δυνατή η συνέχιση της.

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι σε κάποια φάση των συζητήσεων συμμετείχε και ο Μαρπησσαικός, η τρίτη ομάδα της Πάρου καθώς ο Αστέρα Μαρμάρων είναι ανενεργός.

Οι Μαρπησσαίοι είχαν θέσει το θέμα σε διαφορετική βάση και ως εκ τούτου προσανατολίζονται σε αυτόνομη κάθοδο στο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας.

Από τις εξελίξεις ωφελείται ο Ανδριακός, που παραμένει στην Α κατηγορία.

Σε αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων των ομάδων για να διευκρινιστούν και μία σειρά άλλα θέματα, όπως αυτό του προπονητή και της στελέχωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος από τους ανθρώπους που θα το τρέξουν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares