Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 11:57

Επιστροφές, μεταγραφές και αναμονή για Σάντα

Με αστραπιαίες κινήσεις ο Παμμηλιακός αναπλήρωσε τα κενά που θα αφήσουν οι αποχωρήσεις παικτών από το περσινό ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας έχουν επιλέξει ήδη ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες των Καλέση και Τσιριγωτάκη που θα στρατευθούν, των Καραπετσάνη και Πάντου που γύρισαν στην Αθήνα, όπως και του Πουλάκη που θα συνεχίσει τις σπουδές του.

Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση του Σάντα, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από 2-3 ομάδες και τις επόμενες μέρες αναμένεται η πρόταση για την απόκτηση του.

Η ανασύνταξη της ομάδας ξεκινά από παίκτες που αγωνίζονταν παλαιότερα στον σύλλογο και είχαν αποχωρήσει για διάφορους λόγους. Ο κεντρικός αμυντικός Κλαούντιο Μπαριάμι που πέρυσι αγωνιζόταν ως δανεικός στην Κεραμιά Χανίων είναι ο πρώτος που θα επιστρέψει, ενώ στην ομάδα θα επανέλθουν οι: Σταμάτης Σίδερης, Χρήστος Νίνος, Αλέξανδρος Παπαχριστοδούλου, Μάριος Καμακάρης και ο Πέτρος Γενναδόπουλος (τερματοφύλακας).

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ο Παμμηλιακός βρίσκεται κοντά στο να ανακοινώσει τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν τα πλάνα του Παύλου Δαούτη για τη νέα σεζόν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares