Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 15:39

«Βαρύ όνομα» για τον πάγκο του ΑΜΣ Φιλωτίου

Δυνατά στο παιχνίδι για να κλείσει και να φέρει στη Νάξο πρωτοκλασάτο προπονητή έχει μπει τις τελευταίες ημέρες ο ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η διοίκηση της ομάδας της Νάξου θέλει να ξεκινήσει το χτίσιμο από τον «Καπετάνιο» της ομάδας και ήδη έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς προπονητές εκτός Νάξου.

Τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει κάποια ονόματα που κάνουν αίσθηση και αν κάποια από αυτές τις περιπτώσεις τελεσφορήσει, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ποιοτικό άλμα του Φιλωτίου, με έναν κόουτς που έχει «βαρύ βιογραφικό» και παραστάσεις από τα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση έχει ήδη καταθέσει πρόταση σε προπονητή, με τον οποίο έχει γίνει και η πρώτη επαφή και οι δύο πλευρές βαίνουν σε οριστική συμφωνία.

Πάντως αυτό που ακούγετε έντονα στο ορεινό χωριό είναι ότι παράλληλα με την κατασκευή του γηπέδου οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να υπάρχει ένα έτοιμο πλάνο για την δημιουργία ακαδημιών σε σύγχρονα πρότυπα. Είναι λοιπόν κατανοητό ότι ο νέος προπονητής της ομάδας εκτός του ανδρικού τμήματος θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες αφού θα είναι ένας άνθρωπος με γνώση και παρελθόν στην εκπαίδευση μικρών ποδοσφαιριστών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares