Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 22:50

Αποχωρεί και ο Ξυγκάκης, εξελίξεις στον ΑΟ Σύρου

Μετά τους Τερόλη, Καραμαλίγκα, Μανουδάκη, ο Αλέξης Ξυγκάκης έγινε ο τέταρτος παίκτης που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Σύρου και πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί με την ομάδα που θα θελήσει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο λόγος που δεν προχώρησε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι η αρχική πρόταση της διοίκησης, που όπως φαίνεται δεν ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και αν δεν υπάρξει βελτιωμένη πρόταση από τον ΑΟ Σύρου ο Ξυγκάκης θα αποτελέσει παρελθόν για τον φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος.

Όμως το πρόβλημα της ασυνεννοησίας που υπάρχει φέτος μεταξύ διοίκησης και παικτών δεν είναι τυχαίο, αφού όπως είναι οφθαλμοφανές κάποια πράγματα έχουν ενοχλήσει τους παίκτες και έχουν χαλάσει το καλό κλίμα που υπήρχε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σίγουρα το πρόβλημα είναι και οικονομικό, αφού όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος θέλει δυνατούς παίκτες δίπλα του για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί ο ΑΟ Σύρου.

Απώλεια που έχει στοιχήσει στο συριανό σωματείο είναι η αποστασιοποίηση των Πέτρου Ραουζαίου, Άκη Πύργου, Τίμου Δημητριάδη και Κώστα Κόκκαλη που όπως αποδεικνύεται ήταν άνθρωποι που συνέβαλαν σημαντικά στο μπάτζετ και πλέον δεν υπάρχουν στην διοίκηση.

Ο πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος βλέποντας όλα αυτά να συμβαίνουν στην ομάδα σκοπεύει να καλέσει έκτακτη γενική συνέλευση, όπου θα ξεκαθαρίσει αν τελικά ο ΑΟ Σύρου θα μπορούσε να έχει την στήριξη παραγόντων και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες μέρες αναμένονται θερμές για τον ΑΟ Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares