Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015 22:25

Πολυεργαλείο στην επίθεση του Παμμηλιακού [pics-vid]

Μετά την επιστροφή στην ομάδα αρκετών ντόπιων ποδοσφαιριστών και την αποχώρηση των Καραπετσάνη, Καλέση και Τσιριγωτάκηο Παμμηλιακός ολοκληρώνει της μεταγραφές των παικτών που θα προέλθουν εκτός Μήλου και θα συμπληρώσουν το ρόστερ των Μηλιών.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες πριν λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του 24χρονου Άγγελου Κουλουρά στην ομάδα της Μήλου. Ο Μεγαλοπολίτης επιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Μηλιούς, καθώς δώθηκε η έγκριση του Παύλου Δαούτη, που γνωρίζει ότι εκτός από το ταλέντο ο ποδοσφαιριστής διαθέτει την απαραίτητη επαγγελματική νοοτροπία για δουλειά και συνέπεια.

Ο Κουλουράς ένα ποδοσφαιρικό προιόν του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, ξεκίνησε στην ομάδα της πόλης του την Δόξα Μεγαλόπολης, όπου αγωνίστηκε για μία τριετία στην Δ' Εθνική.

Έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης καθώς και σαν επιτελικός μέσος. Συνέχισε την πορεία του στην Αθήνα περνώντας από την Ελλάς Ποντίων και προκάλεσε το ενδιαφέρον επαγγελματικών ομάδων. Τα τελευταία δύο χρόνια διέπρεψε με τα χρώματα του Δωριέα Δωρίου στο τοπικό πρωτάθλημα Μεσσηνίας.

Συμπληρώνοντας το βιογραφικό του αξίζει να αναφέρουμε πως έχει κατακτήσει κύπελλο και πρωτάθλημα Αρκαδίας,πανελλήνιο κύπελλο ερασιτεχνών ,ενώ σε μικρή ηλικία είχε κληθεί στην προεπιλογή της Εθνικής παίδων. Η ταχύτητα και η τεχνική είναι τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν.

Ιδανικές συνθήκες

Ο νεαρός άσσος μιλώντας για τη νέα του ομάδα, τόνισε ότι ο Παμμηλιακός παρέχει ιδανικές συνθήκες για να παίξει ποδόσφαιρο, αφού είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα: ''Ύστερα από συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο, τους ανθρώπους της διοικησης και με τον προπονητή μου ειπαν για τον πλανο που εχει η ομαδα και με εκαναν να διαλέξω τον παμμηλιακό απορίπτοντας προτάσεις ακόμα και από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας... Ο παμμηλιακός είναι μια ομάδα που έχει οργάνωση, ανθρωπους που αγαπάνε πραγματικά το ποδόσφαιρο, πολυ ομορφες εγκαταστσεις και κόσμο που στηρίζει την ομάδα... Οι συνθηκες είναι ιδανικες για να δουλεψεις σε αυτή την ομαδα''.

Ο Άγγελος Κουλουράς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρος της ομάδας κ. Βαμβακάρη, όπως και τον προπονητή και το Δ.Σ. της ομάδας, ενώ υποσχέθεικε να τα δώσει όλα για την επίτευξη των στόχων της νέας του ομάδας:

''θελω να ευχαριστησω τον προεδρο της ομαδας κ.βαμβακαρη, τον προπονητη της ομαδας κ. Δαουτη αλλα και ολη την διοικηση του παμμηλιακου που με εμπιστευτηκε... Υποσχομαι πως θα δουλεψω σκληρα μαζι με τους νεους μου συμπαχτες και τον προπονητη μου και θα κανω οτι μπορω για να φτασει η ομαδα οσο ψηλοτερα γινεται''. Είπε ο νεαρός παίκτης και έκλεισε: ''Πιστευω να δικαιωσω ολους αυτους που πιστεψαν σε εμενα και με εφεραν στον παμμηλιακο τα υπολοιπα μεσα στο γηπεδο με σκληρη δουλεια και χαμηλα το κεφαλι... καλη ποδοσφαιρικη χορνια σε ολους με υγεια''.

 

KOYLOYRAS 1KOYLOYRAS 2KOYLOYRAS ORTHIAKOYLOYRAS ORTHIA 1KOYLOYRAS ORTHIA 3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares