×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 17:23

Τα μέλη της Ε.Π.Σ. εκλέγονται δεν διορίζονται

Έπειτα από το Δ.Τ. που εξέδωσε ο συνδυασμός "Ώρα Ευθύνης" και την προσωπική απάντηση του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρη, ο επικεφαλής της μειοψηφίας της Ένωσης κ. Καφτηράνης επανήλθε με μία προσωπική καυστική επιστολή που υπογράφει ο ίδιος.

Προσωπική απάντηση στον κ. Φρέρη.

Προς τι ο εκνευρισμός σας κ. Φρέρη;;; Δεν κατάλαβα;;;;; Ενοχληθήκατε από την κοινοποίηση του διορισμού του κ. Σιγάλα;;;;.

Σας ρωτώ ;;;; δεν έπρεπε να το γνωρίζουν τα Σωματεία;; Περιμέναμε ένα δεκαήμερο μήπως και ανακοινωθεί από σας αλλά δυστυχώς δεν το κάνατε!! Κατανοώ πως δεν μπορείτε να παραδεχτείτε τη δυσκολία να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα του προέδρου , αλλά δυστυχώς αυτό στην ουσία έγινε με τον διορισμό του «ειδικού συμβούλου» σας…..

Εν πάση περιπτώσει μπορείτε να λέτε οτιδήποτε …..για ένα όμως δεν μπορείτε να μιλάτε , τουλάχιστον εσείς , και να με κατηγορείτε προσωπικά για τη συμμετοχή μου στα Δ.Σ. της Ε.Π.Σ . . Σας θυμίζω λοιπόν , έτσι για να μαθαίνετε και δεν χρειάζεται να ρωτήσετε τον ειδικό σας σύμβουλο…. Είμαι παρών στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο 24 χρόνια..από την ημέρα δηλαδή που επέλεξα να ζήσω στις Κυκλάδες. Τα εφτά τελευταία χρόνια το υπηρέτησα από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ . ανελλιπώς ( γι αυτό μπορείτε να ρωτήσετε τον ειδικό σας σύμβουλο) από διάφορες θέσεις. Πάντα με γνώμονα το καλό και την ανάπτυξη του σε όλα τα νησιά . Για μένα το ποδόσφαιρο κ. Φρέρη δεν ήρθε στη ζωή μου χθες ως μια ακόμη επιχειρηματική δράση. Για μένα είναι τρόπος ζωής. Αγωνίστηκα , μάτωσα σε γήπεδα, σπούδασα και επιμορφώθηκα ( πάνω στο ποδόσφαιρο) για να μπορέσω να προσφέρω στα νέα παιδιά ….αυτό που εγώ και πολλοί άλλοι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε για διάφορους λόγους!!! Ένα καλύτερο Ποδόσφαιρο!!!. Αυτό είναι το στοίχημά μου και όχι η αντιπαράθεσή μου με έναν επιχειρηματία του ποδοσφαίρου!!!

Τέλος , επειδή ζούμε σε μικρό τόπο και γνωριζόμαστε μεταξύ μας, σας θυμίζω ποια ήταν η προσφορά σας στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο….. καταφέρατε με την ενασχόλησή σας ( ακόμη και για αυτό το λίγο που ασχοληθήκατε ) να διαλύσετε το ιστορικό Σωματείο του Αστέρα Σύρου   αφήνοντας πίσω σας εκκρεμότητες που δυστυχώς τον οδήγησαν εκτός πρωταθλημάτων!!!!!!

Ελπίζω και εύχομαι να μην έχει και η Ε.Π.Σ. την ίδια κατάληξη!!!!!!

Εγώ πάντως και οι συνεργάτες μου σας βεβαιώνουμε κ. Φρέρη , όσο και αν αυτό σας ενοχλεί , ότι θα είμαστε παρόντες στα Δ.Σ. και όχι μόνο , εκπροσωπώντας όλα τα σωματεία ( και αυτά που δεν μας ψήφισαν !!) για να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων. Θα επικροτήσουμε τα θετικά και θα καταγγείλουμε τα αρνητικά!! Και

Το ξαναλέω: Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. εκλέγονται ΔΕΝ διορίζονται!!!

Χρήστος Καφτηράνης - Μέλος (εκλεγμένο) Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares