Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 16:45

Απάντηση Φρέρη στον συνδυασμό "Ώρα Ευθύνης"

Άμεση είναι η απάντηση του προέδρου της ΕΠΣΚ Ρένου Φρέρη στο Δ.Τ. που εξέδωσε ο συνδυασμός "Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο".

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανακοίνωση του συνδυασμού του κυρίου Καφτηράνη, ο οποίος επιτέλους ξεκίνησε να ασχολείται με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων χωρίς όμως να δείχνει και το απαραίτητο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο, παρα να ασχολείται αποκλειστικά με κουτσομπολίστικα σχόλια για την Ένωση και εμένα προσωπικά.

Ως πρώτο σχόλιο των όσων διαβάσαμε έχουμε να τονίσουμε ότι επιτέλους ο κ Καφτηράνης, μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί σε Δ.Σ. της Ένωσης.

Ίσως επειδή αποφάσισε οτι πρέπει να ασχοληθεί και λίγο με το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων ως ελάχιστη ανταπόδοση στα σωματεία που τον ψήφισαν.

Ίσως από τύψεις που τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής του, έχουν αναλάβει από την πρώτη ημέρα τα καθήκοντα τους και παρευρίσκονται στο Δ.Σ. της Ένωσης, προσφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις τους.

Ίσως γιατί κατάλαβε, οτι και οι Δικαστές που ανέλαβαν τις υποθέσεις ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε, αφήνουν στην άκρη μικροπολιτικές σκοπιμότητες και κρίνουν με ποδοσφαιρικά κριτήρια όλους εμάς, που βρισκόμαστε στις θέσεις αυτές, για το καλό του ποδοσφαίρου που υπηρετούμε.

Στην δήλωση μου την ημέρα των εκλογών, αναφέρθηκα στον κ Σιγάλα, ευχαριστώντας τον για τις υπηρεσίες του στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και ανέφερα οτι θα χρειαστούμε και θα λάβουμε υπόψιν τις συμβουλές του, λόγω της πολύτιμης εμπειρίας που διαθέτει. Σεβόμαστε όλους όσους έχουν υπηρετήσει το Ποδόσφαιρο, από οποιαδήποτε θέση και ακούμε τις γνώμες, τις συμβουλές τους και την κριτική τους για την βελτίωση του Ποδοσφαίρου. Άλλωστε, όπως έχουμε πει πολλές φορές, θέλουμε την βοήθεια όσων περισσοτέρων αγαπούν το ποδόσφαιρο και για αυτό ο συνδυασμός μας ονομάστηκε “Ισχύς εν τη Ενώσει”.

Το Δ.Σ. της Ένωσης είναι αυτό που αποφασίζει και μόνο αυτό. Σας καλούμε λοιπόν να παίρνετε συχνότερα μέρος σε αυτά, ώστε να διαπιστώσετε από κοντά την “αλλαγή” και την “ανανέωση” που ειρωνικά επικαλείστε και παράλληλα να καταλάβετε τι πραγματικά σημαίνει “Ισχύς εν τη Ενώσει” σε ένα αξιόλογο και δυναμικά συγκροτημένο σύνολο, που έχει διάθεση να ασχοληθεί με τα μεγάλα προβλήματα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Φρέρης Ειρηναίος

Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares