Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 00:16

Υπέγραψε και ο Αγκαράι

AGARAI FANELA

Η επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ μας σχετικά με τη μετακίνηση του Κλάϊντι Αγκαράι στη Λάβα επιβεβαιώθηκε λίγα εικοσιτετράωρα μετά με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Εμπορείου.

Ο πρώτος σκόρερ του Καρτεράδου κατά την περσινή περίοδο τα βρήκε σε όλα με την Λάβα και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Αντώνη Κατζέλη.

Ο Αγκαράι εκτός του Καρτεράδο στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πύργο και στην Θύελλα Καμαρίου.AGARAI TH

Η ανακοίνωση της Λάβας

«Συνέχεια των μετεγγραφών της ομάδας μας ανακοινώνουμε την απόκτηση του επιθετικού Κλαιντι Αγκαραι!! Μια μεταγραφή που έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδα μας!! Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!».

Στόχοι

Ο Αγκαράι σαφέστατα ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του, δήλωσε στο S.C.: «Πιστεύω ότι έκανα μια καλή επιλογή για εμένα. Οι άνθρωποι της Λάβας μου μίλησαν για τους στόχους και το πλάνο της ομάδας και μου έδειξαν ότι πραγματικά με ήθελαν. Σημαντικό για εμένα είναι ότι θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με τον κ. Καντζέλη που εκτιμώ ως άνθρωπο και προπονητή.

Το Δ.Σ. της ομάδας αποτελείται από σωστούς ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά και αγάπη γι αυτό που κάνουν. Όλοι με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή και εγώ με τη σειρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares