Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 23:09

Νομικός: Ήταν ο τρόπος που με προσέγγισαν…

Εδώ και μερικές μέρες ο Γιώργος Νομικός ανήκει και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό της Θύελλας, όπου αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στα πλάνα που καταστρώνει ο Στέφανος Διονυσόπουλος για τη νέα χρονιά.

Βρήκαμε τον παίκτη της Θύελλας και τον ρωτήσαμε για την απόφαση του να συνεχίσει στην ομάδα του Καμαρίου, με τον ίδιο να τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι ήθελε να μείνει στον Καρτεράδο και να τον βοηθήσει στην επάνοδο του στην Α΄Κατηγορία, στο τέλος ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι της Θύελλας, αλλά και το δέλεαρ του πιο ποιοτικού πρωταθλήματος ήταν αυτά που έκριναν την απόφαση του να πει το ναι στους "Καμαριανούς" : «Η αληθεια ειναι πως στο τελος της σεζον, κανοντας τον απολογισμο, οι πρωτες μου σκεψεις ηταν τελειως διαφορετικες. Ηθελα πολυ να παραμεινω στην ομαδα του χωριου μου, με σκοπο να προσπαθουσαμε ολοι μαζι φετος, εγω και οι συμπαικτες μου, να επιστρεφαμε την ομαδα στην Α' κατηγορια. Το γεγονος μαλιστα, πως υπηρξα αρχηγος της ομαδας απο τα μεσα περιπου της χρονιας, με εκανε να παρω τον υποβιβασμο της ακομα πιο πατριωτικα. Ομως, το εντονο ενδιαφερον της θυελλας τον τελευταιο εναν χρονο, καθως και ο ομορφος τροπος που με προσεγγισαν, ηταν παραγοντες που με εκαναν να σκεφτω διαφορετικα και να δοκιμασω τις δυναμεις μου σε ενα πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα. Γι αυτο, θελω να ευχαριστησω την διοικηση της θυελλας Καμαριου, και κυριως τον προεδρο κ. Βλαβιανο Ιωσηφ, για το ενδιαφερον και την εμπιστοσυνη που εδειξε στο προσωπο μου να ενταχθω στην ομαδα. Η θυελλα αποτελει μια πολυ καλα οργανωμενη ομαδα που πρωταγωνιστει καθε χρονο στο τοπικο πρωταθλημα, με πειθαρχια και αγωνιστικοτητα στο παιχνιδι της. Αυτο φανηκε εξαλλου και απο την αξιοπρεπεστατη πορεια της στο περσινο πρωταθλημα. Πιστευω και φετος, με την προσπαθεια ολων των παιδιων και του προπονητη, να σημειωθουν ιδιες και μεγαλυτερες ακομα, επιτυχιες. Τελος, προσωπικα υποσχομαι πως θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτο για να επιτευχθουν οι στοχοι της ομαδας».

Επιστροφή

Για την πρώην ομάδα του τον Καρτεράδο που τυγχάνει να είναι και η ομά=δα του χωριού του ο Γιώργος Νομικός μόνο καλά λόγια είχε να πει, αφού όπως τόνισε κάποια στιγμή θεωρεί δεδομένη την επιστροφή στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά: «Οσο αφορα την ομαδα του Καρτεραδου, θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γενικο Αρχηγο της, τον Μπαμπη Δεναξα, για την συγκαταθεση του σε αυτη την μεταγραφη. Επισης, θελω να σημειωσω πως ο Καρτεραδος παραμενει η οικογενεια μου, ειμαι κοντα στην ομαδα, και το σιγουρο ειναι πως καποια στιγμη θα επιστρεψω. Ευχομαι στους παλιους μου συμπαικτες και φιλους, καλη επιτυχια στο πρωταθλημα, με ανοδο φυσικα στην Α' κατηγορια».

Φωτιά

Δυνατό με όλα τα ματς να χαρακτηρίζονται ως ντέρμπι, είναι η πρόβλεψη του Γιώργου Νομικού για το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας που θα συμμετάσχει η ομάδα του. Ο παίκτης της Θύελλας λίγο – πολύ θέτει και τους στόχους της ομάδα που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση μία εκ των τριών πρώτων θέσεων του ομίλου που σύμφωνα με αυτά που ακούγονται θα οδηγήσει την ομάδα του στους αγώνες μπαράζ για την διεκδίκησει του πρωταθλήματος : «Αναμφισβητητα, το φετινο πρωταθλημα θα το χαρακτηριζα με μια λεξη, ''φωτια''. Μιλαω για την Α΄ κατηγορια φυσικα, στην οποια ολες οι ομαδες ειναι πολυ δυνατες και καθε παιχνιδι θα ειναι ενα δυσκολο ντερμπι. Ελπιζω να τα καταφερουμε και να τερματισουμε στη πρωτη τριαδα, ετσι ωστε να περασουμε στην φαση των πρωτων μπαραζ. Απο κει και υστερα, οτι καλυτερο... τελος, ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες του νησιου, καλη ποδοσφαιρικη σεζον, και ολοι οι παικτες να ειναι υγιεις, μακρια απο τραυματισμους».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πάντα υψηλοί οι στόχοι μας [vid] Μας πώρωσε η κριτική »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares