Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 22:53

Στον Α.Ο.Τ. Αλίμου ο Φύτρος

Μετά ένα εξάμηνο πέρασμα από τον Πανθηραϊκό ο Σόλωνας Φύτρος θα συνεχίσει τη καριέρα του στον ΑΟΤ Αλίμου.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε το δελτίο του στη νέα του ομάδα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Ο Φύτρος δηλώνει χαρούμενος για το παραπάνω βήμα στη καριέρα του τονίζοντας πως έχει νέους στόχους και βλέψεις.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (1995) ο Σόλωνας Φύτρος έχει αποκτήσει ιδιαίτερη εμπειρία από την παρουσία του σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Πιο συγκεκριμένα ο Σαντορινιός ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του νησιού του την "Playland", με την οποία έχει λάβει μέρος σε πολλά τουρνουά κατέχοντας από μικρός σπουδαίες διακρίσεις (1ος σκόρερ και 1η θέση στο Λουτράκι).

Πρώτο δελτίο στην ΕΠΣ Κυκλάδων εκδόθηκε στο όνομα του για λογαριασμό της ομάδας του Πύργου Σαντορίνης, όπου το ταλέντο του σύντομα κέντρισε το ενδιαφέρον του Πανθηραϊκού, στον οποίο μεταγράφηκε τη σεζόν 2012-2013, έχοντας μία πάρα πολύ καλή χρονιά.

Επόμενος σταθμός του η Κ20 του Εργοτέλη της super league, στον οποίο έμεινε για τη σεζόν 2013-2014.

Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2014 - 2015 αγωνίστηκε στον Θρίαμβο Αθηνών (Α΄Αθήνας), ενώ τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στον Πανθηραϊκό.

Ενδεικτικό του ταλέντου του παίκτη είναι η καταγραφή του ως ταλέντο σε τουρνουά στο Λουτράκι το 2010 και έπειτα η κλήση του από την Λίβερπουλ το 2012, με τον Αγγλικό σύλλογο να του δίνει την ευκαιρία συμμετοχής σε επίσημες προπονήσεις - δοκιμές. Την ίδια χρονιά πέρασε και από τα δοκιμαστικά του Ολυμπιακού στου Ρέντη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares