Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 17:31

Στην Α.Ε. Χαλανδρίου ο Σκιαδάς

Στην Α.Ε. Χαλανδρίου θα συνεχίσει την καριέρα του το βαρύ πυροβολικό της επιθετικής γραμμής του ΠΑΣ Νάξου και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Κυκλάδων, ο Δημήτρης Σκιαδάς.

Ο παίκτης έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη πολυνίκη ομάδα των Κυκλάδων σε επίπεδο ακαδημιών και μετά από το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του αποφάσισε να πει το ναι στην ΑΕ Χαλανδρίου που είναι από τις πιο νεανικές ομάδας της Α’ Αθήνας, αφού έχει στις τάξεις της περισσότερους από 20 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών.

Ο Σκιαδάς θα συναντήσει στην ομάδα του Χαλανδρίου έναν παλιό γνώριμο, τον Τάσο Γουλά που όλοι θυμόμαστε από την θητεία και το έργο που έχει αφήσει στις ακαδημίες του ΑΟ Μυκόνου. Ο πρώην Μυκονιάτης εκτελεί στην ΑΕ Χαλανδρίου χρέη προπονητή των ακαδημιών, ενώ στην ανδρική ομάδα είναι βοηθός προπονητή του Τάσου Δημητρίου, που παράλληλα είναι και ενωσιακός τεχνικός.

Ο Σκιαδάς συμμετείχε στο πρώτο φιλικό της ομάδας του με αντίπαλο τον Αττικό, όπου ηττήθηκε με 2-0. Ο ίδιος μιλώντας στο S.C. για τη μεταγραφή του τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα στην Α.Ε. Χαλανδρίου. Θα δουλέψω σκληρά μαζί με τη νέα μου ομάδα που θα μου δώσει την ευκαιρία να παίξω σε ένα πιο δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πέτρο Μαράκη και όλους στην οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου για τις βοήθειες και τις γνώσεις που μου πρόσφεραν. Ο ΠΑΣ Νάξου θα είναι πάντα η ομάδα που με μεγάλωσε ποδοσφαιρικά… Θα είναι πάντα η ομάδα της καρδιάς μου».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares