×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 00:30

Είδαμε αυτά που θέλαμε

Μετά τα δύο φιλικά της Κρήτης (Ηρόδοτος 0-0, Νέοι ΕΑΡ 1-8) ο Πανθηραϊκός επιστρέφει αύριο στη βάση του με πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα γραμμένα στις σημειώσεις του Αλέξη Κωνσταντόπουλου.

Ο Πανθηραϊκός μπαίνει ξανά στο τερέν του γηπέδου του στα Φηρά την Τρίτη, όπου θα ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, που θα περιέχει και το φιλικό παιχνίδι με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Όπως τόνισε μιλώντας στο S.C. ο τεχνικός των "Μπλε" Αλέξης Κωνσταντόπουλος, παρά την κούραση των παικτών του, είδε αυτά που ήθελε και δήλωσε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια της ομάδας: «Παρά την κούραση των παιδιών είδα αυτά που ήθελα. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και από την τρίτη θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών».

Όσο για τη γνώμη του για τη νέα σεζόν και αν βλέπει κάποιο φαβορί; «Θα είναι ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένα φαβορί».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares