Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 13:48

Ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις οι Παίδες [pics]

Του Γιώργου Πετρίδη

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Ε.Ο. και είχε Χιτσκοκικό φινάλε, Λέσβιοι και Κυκλαδίτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3.

Η ομάδα παίδων από τις Κυκλάδες προηγήθηκε τρεις φορές στο σκορ με τη Λέσβο να απαντά, αποσπώντας έτσι, κυριολεκτικά στο νήμα τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι ΕΠΣ Κυκλάδων προηγήθηκε με το καλημέρα, στο γήπεδο της Αναβύσου, με τον Δάρρα να κάνει σεφτέ. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι Λέσβιοι, είχαν απάντηση και κατάφεραν πριν από την λήξη του ημιχρόνου να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Μακρή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κυκλαδίτες πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Λιέα να κάνει το 2-1 και τον Μανδάνη να απαντάει εκ νέου για την ομάδα της Λέσβου. Το 3-2 πέτυχε με δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Λιέας. Σε νεκρό χρόνο, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Κουρουλής με buzzer beater έφερε για τρίτη φορά το παιχνίδι στα ίσια για το τελικό 3-3. 

Παίδες:ΕΠΣ Κυκλάδων - ΕΠΣ Λέσβου 3-3SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOS
Σκόρερ: Δάρρας, Λιέας, Λιέας / Μακρής, Μανδάνης, Κουρουλής
Γήπεδο: «Βασίλης Τροχίδης» (Γήπεδο Αναβύσσου)

Διαιτητές: Δημαρακης, Κουρτης, Κεκερης.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Σούμπιτσης, Κασσανδρινός, Χατζηλαζαρίδης, Καραμολέγκος, Δριμάλας, Μαργαρίτης, Βαμβακούσης (76΄Γρυλάκης), Ξαγοράρης, Λιέας (80΄Καραπάτης), Φρέρης (72΄Παντελαίος), Δάρας.

Αναπληρωματικοί: Τσοβάρας, Ψυλλιάς, Μαθιάσος, Τσαντάνης.

ΕΠΣ Λεσβου: Καρμενέλλης, Πουλιάνος (78΄Κρητικός), Βαλαβάνης (60΄Πολυχρος), Τσουμπανέλλης, Μακρής, Μανδανής, Πολύζος, Παππάς, Κουκαρας, Κουρουλής, Γαλημίτης (80΄Παπαρίσβας).

Αναπληρωματικοί: Ανδριώτης, Καλαντζής, Παπαχίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares