Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 17:13

Τα «ΑΦΕΝΤΙΚΑ» της πρώτης φάσης οι Κυκλαδίτες [pics]

Του Γιώργου Πετρίδη

Τα «Μεγάλα αφεντικά» της 1ης φάσης Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων έγιναν οι Νέοι των Κυκλάδων, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της πρώτης φάσης επικράτησαν με 2-0 απέναντι στην ΕΠΣ Χίου, διαμορφώνοντας ποσοστά που αποτελούν ρεκόρ με τέσσερα στις τέσσερα και 10-0 τέρματα.

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOSΟ Αποστόλης Τζούρος σημείωσε το πρώτο γκολ της Μικτής και πρώτο προσωπικό στη διοργάνωση, ενώ ο Δημήτρης Φραγκίσκος για ακόμη ένα παιχνίδι έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.
Οι Νέοι από τις Κυκλάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο τελευταίο ματς, με σκοπό από την αρχή του αγώνα να πετύχουν την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Στα μισά του πρώτου ημιχρόνου οι τυπικά γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σκιαδά, αλλα ορθά ο βοηθός το καταλόγισε οφσάιντ, με την φάση να θεωρείται ως μη γενόμενη.

Η ομάδα από την Χίο προσπάθησε να βρει χώρους και να αναπτυχθεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες έψαχναν απεγνωσμένα τρόπο να ανοίξουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο στόχος επετεύχθη από τον Τζούρο για τις Κυκλάδες μόλις στο 55ο λεπτό. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Πατελίδα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 65' οι Κυκλάδες πήραν αέρα δύο τερμάτων. Ο Σαρρής ανατράπηκε στην περιοχή και ο Φραγκίσκος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
ΕΠΣ Κυκλάδων - ΕΠΣ Χίου 2-0
Σκόρερ: 50' Τζούρος, 65' Φραγκίσκος (πεν.)
Γήπεδο: Γήπεδο Παλαιάς Φωκαίας

Διαιτητές: Δημαράκης, Παπαδόπουλος, Κάζογλου.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Πρίντεζης, Βερώνης, Βουτσίνος, Ξενάκης, Σκιάδας, Δρόσος, Σιγάλας, Καρούσης (76΄Σαρρής Κων.), Τζούρος (64΄Σαρρής Κοσ.),  Φραγκίσκος, Ματσιώτας (81΄Μελανίτης).

Αναπληρωματικοί: Μπάϊλας, Πρεβόλης, Καρανίκας, Τσούκε.

ΕΠΣ Χίου: Πατελίδας, Κλαδιάς, Τζούμας, Μαμουνας, Φώτης (51΄Κουτσοβάσιος), Τσελαι, Μούχλης, Μονιούβης (55΄Γουρλής), Ξυλάς, Ρες (65΄Τσάκος).

Αναπληρωματικοί: Βουκουνάς, Κυδώνης, Γεωργίτσης, Αναγνωστάκης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares