Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 15:54

Έκλεισαν με «φανταχτερή» νίκη οι Παίδες [pics]

Του Γιώργου Πετρίδη

Με νίκη 4-0 κόντρα στην Χίο έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην 1η φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων οι Παίδες της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μετά από μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, οι Κυκλαδίτες κατάφεραν να επικρατήσουν σχετικά εύκολα της Χίου με 4-0. Δάρρας στο 31΄,Παντελαίος στο 64΄, Φρέρης στο 74΄ και Καραμολέγκος στο 77΄ήταν οι σκόρερ, των παίδων που ολοκλήρωσαν με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις της ομάδας υπό Αθηναϊκού εδάφους.

Οι Κυκλάδες μπήκαν στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη και κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους κερδίζοντας κατά κράτος τη μάχη του κέντρου και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 31΄με τον Θοδωρή Δάρρα -γιο του πρώην παίκτη του Απόλλωνα, Δημήτρη Δάρρα- Ο Δάρρας, βρέθηκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα τον Κυκλάδων έχοντας διώξει το άγχος, μπήκε και πάλι δυνατά στο παιχνίδι. Η προσπάθεια απέδωσε καρπούς και στο 64΄ο Παντελαίος με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας ακόμα ένα τέρμα στο ενεργητικό του.

Στο 74΄, μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή, ο Φρέρης, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και πλάσαρε για το 3-0 στερώντας κάθε ελπίδα από την ομάδα της Χίου για νίκη. Το τελικό 4-0 έγραψε ο Καραμολέγκος στο 77΄, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ βρισκόταν στο σωστό σημείο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα Μανωλια.

ΕΠΣ Κυκλάδων - ΕΠΣ Χίου 4-0SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOS
Σκόρερ: Δάρρας (31΄), Παντελαίος (64΄), Φρέρης (74΄), Καραμολέγκος (77΄)
Γήπεδο: «Γήπεδο Παλαιάς Φωκαίας»

Διαιτητές: Κατοπης, Καζογλου, Παπαδοπουλος

Συνθέσεις

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Ψυλλιας, Κασσανδρινός, Χατζηλαζαρίδης, Μαθιάσος,  Καραμολέγκος, Δριμάλας, Δάρας, Ξαγοράρης, Λιέας (55΄Φρέρης), Γρυλλάκης (65΄Μαργαρίτης), Παντελαίος (70΄Τσαντάνης).

Αναπληρωματικοί: Τσοβάρας, Βαμβακούσης, Καραπατης, Σούμπιτσης. 

ΕΠΣ Χίου: Μανωλιάς, Δελέρες (46΄Κακουσιος), Κρεατσούλας, Λουμπαρδέας, Σγουράλης, Τσιουκαντανάς, Μούντες, Καβουλάκης (51΄ Βάσσης-Κουτσοδόντης), Τσάκος, Μαρινάκης-Φράνκο, Ψυχιάς (41΄Τσοφλιας).

Αναπληρωματικοί: Γιαννόπαπας, Κουτσοβασίλος, Αργυρούδης, Ντάικος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares