Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 16:09

«ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ»… Έσπασαν το αήττητο των Δωδεκανήσων [pics]

«Σπάνε» κοντέρ οι Νέοι των Κυκλάδων που νίκησαν τα Δωδεκάνησα 2-0, σπάζοντας το επί 52 παιχνίδια αήττητο τους, ενώ παράλληλα οι Κυκλαδίτες διατηρούν το απόλυτο 0 όσο αφορά το παθητικό τερμάτων τους. «Σπάνε» κοντέρ οι Νέοι των Κυκλάδων που νίκησαν τα Δωδεκάνησα 2-0, σπάζοντας το επί 52 παιχνίδια αήττητο τους, ενώ παράλληλα οι Κυκλαδίτες διατηρούν το απόλυτο 0 όσο αφορά το παθητικό τερμάτων τους.

Του Γιώργου Πετρίδη

Το απόλυτο τρία στα τρία μετράνε οι Νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, καθώς πριν λίγο ανάγκασαν σε ήττα 0-2 τα Δωδεκάνησα, που μετρούσαν 52 σερί παιχνίδια αήττητα.

Ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Φραγκίσκος και ο Αλέξανδρος Ματσιώτας, που άνοιξε λογαριασμό με το καλημέρα της παρουσίας του στην Μικτή, ήταν αυτοί που χάρισαν τη μεγάλη νίκη στους Νέους που μετράνε το απόλυτο των νικών με "0" παθητικό (8-0).
SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOSΣτο πιο κρίσιμο παιχνίδι, η ομάδα των Κυκλάδων μπήκε δυνατά στο γήπεδο κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα των Δωδεκανήσων. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Σαρρή να επιχειρεί γυριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Ζαχαρίου.
Αν και στο δεύτερο ημίχρονο οι Δωδεκανήσιοι εμφανίστηκαν πιο ζωηροί η μάχη του κέντρου ανήκε στους Κυκλαδίτες, που έδειξαν πιο συγκροτημένη ομάδα με πολύ ταλέντο.

Στο 70' ο Δημήτρης Φραγκίσκος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για τις Κυκλάδες, για να έρθει δυο λεπτά αργότερα ο Αλέξανδρος Ματσιώτας να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του κλειδώνοντας το χρυσό τρίποντο.

ΕΠΣ Δωδεκανήσων - ΕΠΣ Κυκλάδων 0-2
Σκόρερ: 70' Φραγκίσκος, 72' Ματσιώτας
Γήπεδο: Γήπεδο Παλαιάς Φώκαιας

ΕΠΣ Δωδεκανήσων: Ζαχαρίου, Αρέτογλου, Μπάρδος, Τατζαμάκης, Ράφτης, Χοχλαστός, Ζούνης, Ξεζωνάκης, Καραμανώλης, Διακογεωργίου, Τζουανάκης (70΄Αλαχουζος).

Αναπληρωματικοί: Καμπουράκης, Τρέχας, Διακογεωργίου Α., Κόκκαλης, Αρίφης.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Πρίντεζης, Βερώνης, Βουτσίνος, Ξενάκης, Σκιάδας, Δρόσος, Σιγάλας, Καρούσης, Σαρρής Κ. (57΄Τζούρος), Φραγκίσκος (79΄Σαρρής Κ-Π.), Ματσιώτας (88΄Μπάιλας).

Αναπληρωματικοί: Μελανίτης, Πρεβόλης, Καρανίκας, Τσούκε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

MOSTRATOS FRAGISKOS PANI

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares