Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 22:21

Συγχαρητήρια σε όλους από τον Πανθηραϊκό

mikti

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Δρόσο Ανδρέα, Ματσιώτα Αλέξανδρο, Σιγάλα Γιάννη ( Μικτή Ομάδα Νέων Ε.Π.Σ. Κυκλάδων) και Τσοβάρα Δημήτρη, Χατζηλαζαρίδη Αβέρκιο (Μικτή Ομάδα Παίδων Ε.Π.Σ. Κυκλάδων), οι οποίοι διέπρεψαν με την παρουσία τους κατά την 1η φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, που έγινε στην Ανάβυσσο κατά το διάστημα 25-28 Οκτωβρίου.

Επίσης εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον Ενωσιακό μας προπονητή κ. Γιώργο Μοστράτο, στους συνοδούς της αποστολής καθώς και σε όλα τα παιδιά που στελέχωσαν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα για την εξαιρετική και απόλυτα επιτυχημένη παρουσία που είχαν στην 1η φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων. 

Συγκεκριμένα, η ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της έχοντας σημειώσει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα. 
Επίσης, η ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κατάφερε να πετύχει το απόλυτο, αφού σημείωσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια στο μέλλον.

Τέλος, συγχαίρουμε τους προπονητές και τον υπεύθυνο του Αθλητικού Κέντρου "Playland", κ. Τσοβάρα Βαγγέλη, κ. Κρεμμύδα Δημήτρη και κ. Ξαγοράρη Άκη, καθώς και τον προπονητή της ομάδας μας κ. Κωνσταντόπουλο Αλέξανδρο, που συμβάλλουν στην ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Πανθηραϊκός Α.Ο.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares