Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 23:08

Καταδικάζει τα επεισόδια ο Πανναξιακός

Με ανακοίνωση του ο Πανναξιακός καταδικάζει τα όσα έγιναν μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανναξιακό και υπόσχεται να βρει και να αποκλείσει όσους προέβησαν σε βιαιότητες. Επίσης ευχαριστεί το υγιές κομμάτι που είναι η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της ομάδας.

Η ανακοίνωση

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. καταδικάζουμε τα μεμονωμένα επεισόδια που σημειώθηκαν εις βάρος της αποστολής του Πανθηραϊκού, ξημερώματα Κυριακής σε κεντρικό σημείο της Χώρας.

Υποσχόμαστε με την σειρά μας να ανακαλύψουμε τους δράστες και να τους αποβάλουμε εφ  όρου ζωής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον «Αρχιδιαιτητή» κ. Σουλτάνη ότι, εμείς σαν παράγοντες προσπαθούμε να συμβάλουμε τα μέγιστα στην αναβάθμιση του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου, εκείνος όμως το υποβαθμίζει και παράλληλα μειώνει το μέγεθος ιστορικών σωματείων, με τους αποτυχημένους ορισμούς διαιτητών.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο μας, που έδωσε δυναμικό παρόν και δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα στις κερκίδες του ΔΑΚ Νάξου στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθηραϊκό.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

                                                   

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares