Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 21:14

«Τσίμπησε» τον πόντο στο φινάλε

Σε ένα παιχνίδι με ανατροπές ο Αίαντας Σύρου κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 στις καθυστερήσεις τον Αστέρα Τραγαίας και να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Νάξο.

Ο Αίαντας που ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι προηγήθηκε 0-1 στο 6ο λεπτό με τον Ρούσσο να εκτελεί φάουλ που ξεγέλασε την άμυνα και τον τερματοφύλακα του Αστέρα.

Στη συνέχεια ο Αστέρας αναζήτησε την ισοφάριση που ήρθε στο 23΄όταν ο Ψαρρός ανατράπηκε στην περιοχή, με τον κ. Φαν Άακεν να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Επταήμερος που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το 1-1 του 1ου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά και στο 63΄με κεφαλιά πέτυχε την ανατροπή στο παιχνίδι, βάζοντας σε θέση οδηγού με 2-1 τον Αστέρα.

Ο Γιώργος Ρούσσος, προσπάθησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα του και πραγματοποίησε νωρίς και τις τρεις αλλαγές που είχε στη διάθεση του, με την ομάδα του τελικά να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Γιάννης Ρούσσος νίκησε τον Πόγια με σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 94΄.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και είχε 2-3 αμφισβητούμενες φάσεις για τις οποίες φωνάζουν και οι δύο ομάδες. Ειδικά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις, πράγμα που μπορεί να αποσαφηνιστεί περισσότερο από το βίντεο του αγώνα.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φαν Άακεν, με βοηθούς τον κ. Μπελίτση και την κα. Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας: Πόγια, Σαρρής (70΄Δεγαϊτας), Σφυρόερας, Βουτσίνος, Δεδρινός, Βασαλάκης, Επταήμερος, Μαρούλης, Πενίκου, Ψαρρός Στ., Πιέτρι.

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Βαμβακούρης, Μαυράκης, Τσιριγώτης, Αργυρός (63΄Ζήκας), Καμπάνης, Μανουδάκης, Φωτεινιάς Γ. (68΄Δεναξάς), Καραδήμας (46΄Χαλκιάς), Καπλάνης, Βαμβακούσης, Ρούσσος Γ.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares